2012. január 25., szerda

Minci úrfi ... alias Ármin

Pár tény a kis úrfinkróla számok tükrében:12400 gramm és 90 cm
alvás: egyedül alszik el!!! berakom a kiságyába és pár percen belül már durmol is.Éjszaka megébred, változó,hogy egyszer vagy kétszer, de nem kell mennem hozzá mert előkotorássza az üvegét és már horpaszt is tovább ... a bébiőrön keresztül hallom ahogyan az üvegen cuppog, legszívesebben átmennék hozzá és jól megdögönyözném :D de van,hogy nem ébred egyáltalán, legalábbis én nem hallom.Alig várom már,hogy egy picit nagyobb legyen és reggelente caflasson be hozzánk, valamelyik reggel bevittem, megpróbáltam,hogy ne lássa meg Hollyt de az nem jött össze így mikor meglátta kitörő örömmel csapkodni kezdet a fejét,látszik nem aludt velünk sose csak míg aprócska volt ... néha bánom de többnyire úgy gondolom,hogy így van ez rendjén. Amúgy este fél nyolctól alszik reggel 7-ig fél 8-ig.
evés: ehhez csak annyit fűznék hozzá,hogy : rémes-rémes-rémes ... igazából megeszik mindent ... a rémes az az,hogy még evés közben sem ül nyugton, ha a foteljébe ül és mellé ülők a földre kemény 3-om falatot benyom egymás után aztán ha rajta múlna órákig ehetnénk 15 falat ennivalót, jobb esetben az etetőszékben egészen 10 falatig eljutunk, ha nincs bekötve feláll ha bevan akkor meg tekereg és nyekereg ... éppen ezért napközben többször a kezébe nyomok valamit hadd majszolja, de rendszerint este lefekvés előtt razziát tartok és összeszedek egy tányérra való kaját a ház területén, egyébként ha rajta múlna szerintem egészen jól megélne csokoládéból mert Ő egy kis gombóc Artúr, teljesen mindegy neki,hogy kerek vagy szögletes de az is ,hogy keserű vagy édes, hogy lukas vagy gömbölyű egyszerűen csokiimádó!!!
róla általában: egyszóban úgy mondanám,hogy egy tünemény, nagyon-nagyon huncut, szeret bújni és ölelgetni, ha rászólok valamiért mint pl ma (konyhaszekrényt raktunk fel a falra odatettem egy széket és felmásztam, nem is Ő lenne ha nem ezerrel rohant volna ki a szobából és már emelte is a lábát, rászóltam,hogy nem szabad ... Ő a padlót nézte és az egyik lábát felrakta a székre pihentetni :D tovább nem jött) akkor nagyon kis furfangos,úgy csinál mintha a világ legjobb-legszófogadóbb gyereke lenne :) és neki aztán esze ágában sem volt olyant csinálni amit nem szabad,ilyenkor persze egy cukorfalat és én legszívesebben megzabálnám. Ő egy igazi kisfiú, az autókat nem tologatja hanem szereli 75%-ban, a szerszámok bűvöletében él :) a játékszerszámokkal pár percig "simán" elvan de ha meglátja apa fúrócsavarhúzóját és meg is kaphatja az neki maga a hetedik mennyország. Szereti a természetfilmeket amiben állatok vannak, képes egy másfélórásat végignézni majdnem együltő helyébe, imád sétálni, ha látja,hogy öltöztetem Hollyt, már az ajtónál van és pá-pázik vagy rohan a cipőért, nagyon apás de azért a kórházban töltött napjaim nyomot hagytak benne,egyszer kétszer ébredt úgy azóta éjjel,hogy azt kiabálta anya-anya.
Aki ismeri az csak annyit mond,hogy ez a gyerek egy mosolybaba ... ami 99% fedi is a valóságot.

4 megjegyzés:

szandra írta...

Kis drága cuki Ármin :) 90cm :o Lia 98cm hihi

Annamari írta...

szandra már annyi kommentedre kell válaszolnom :D most éppen tudok egy kis levegőt venni.

Nálunk az oviban nem alszanak :/ nem tudom hogy miért még nem kérdeztem rá, aki alvos azt hazaviszik és délután visszaviszik.a szundival egyébként én is úgy vagyok,hogy utána egy picit nyomottnak érzem magam.

azt,hogy szépek a gyerekek, köszönöm ♥ nagyon jól esik :)

tényleg hasonlít rám Hanna? én miért nem látom?

a halálhírt szerintünk a szomszédok csinálták de nem tudjuk kideríteni, sajnos az utóbbi időben elmérgesedett a helyzet igaz mi nem foglalkozunk velük már vagy fél éve de ők nem hagyják abba :(

Ármin bizony 90cm, akkora lesz ez a gyerek mint egy nagyobb fajta masszív kétajtós szekrény szerintünk :D

szandra írta...

Aki dolgozik és alvós a gyereke az mit csinál? :D
De drága vagy, hogy így szíveden viseled a válaszolgatásokat :) (írnék szívet, de ezen a laptopon nem tudok)

Annamari írta...

szandra sok gyereknek otthon van az anyukája a kisebbikkel vagy a nagyszülők. ♥