2012. január 15., vasárnap

Majdnem idilli

..... majdnem klappol minden, kivéve az esti dolgokat. Bosszant nagyon,hogy az esti dolgok nem igazán úgy alakulnak ahogyan szeretném, ahogyan terveztem (dehát ugye ember tervez isten végez) mikor Ármin megszületett annyira klappolt minden, minden úgy sikerült ahogyan elterveztem az esti fürdés alvás a két gyerkőccel, de most az esték egyelőre kudarcba fulladnak többnyire. A reggelek tökéletesek, Hanna reggeli ébredése fél7-7 körül van, megetettem és alszik tovább ,mire lerakom ébred Ármin és vele van egy ketten összebújós bő óránk, közben Hollynak készítek tízórait, fél 9-kor kikecmereg Ő is az ágyból, felöltöztetem és a zapa viszi oviba. Nemsokára megébred Hanna ,változó,hogy mennyi időt tölt ébren ... Ármin déltől alszik kb 1-2-3 órát ,ez is változó de 90%-ban két órát, jó esetben ha picur alszik én is lefekszem, aztán a délután második felében sokminden történik ... és hát az este ... Ármin-Holly be a kádba fél7-7kor közben megfürdetem Hannát de van ,hogy már este 6-tól kézben van és fürdés után is megkívánja,hogy csakis vele és csakis kézben ... a zapa kiszedi a maradék gyereket a kádból :D Ármin fél 8-ra már alszik és itt következne,hogy Hanna etetés és alvás és akkor Hollyra is megmaradna a régi szép időkből való, együtt vacsorázás, mesélés és együtt elalvás de ez eddig talán 3 szor sikerült mióta Hanna megszületett, merthogy Hannát megetetem és leraknám csakhogy Őnagysága kézben kíván lenni és ha az ember azt hinné,hogy na vééégre elaludt akkor amint ágyat ér a buksija de legfeljebb 2 percen belül tombol, hogy héhahó én kézben akarok lenni,úgyhogy Hannával sétálok közben Hollynak zagyválok valamit fejből édesem elég gyorsan elalszik (fél 9-ig legkésőbb) és akkor jön a kínlódás Hannával kb fél 10-ig kézbe-ágyba-kézbe-ágyba ... majd mikor elaludt akkor alszik fél4-4ig , eszik és alszik reggelig. Hiányzik a Hollyval eltöltött esti szeánszunk, azzal vigasztalom magam,hogy nemsokára Hanna is beáll és rendes baba módjára elalszik este fél 8-ig :D :D :D és akkor az esték újra csak kettőnké a nagylányommal :) vagy talán túl sokat akarok??? a zapa azt mondja majd 3 év múlva!

2 megjegyzés:

Diána írta...

az eleje kicsit nehézkesebb, míg összehangolod őket, és nyilván ez a kórházasdi is belejátszik. de össze fog jönni, bele fogtok rázódni. nálunk amúgy mindhárom egyszerre megy lefeküdni nagyon rég, és annyi a Nagy előjoga, hogy vele még társasozok egyet, vagy találóskérdésezünk. nem lehet ezer felé szakadni, egy számotokra jó és élhető rendszert pedig nem olyan nehéz összehozni.
szóval csak kis kitartás. ügyesek vagytok :)

brü írta...

Igen, túl sokat akarsz, hama van még és még pici :)Ne izgulj, be fog állni. Ha úgy csinálod, hogy Hanna ölben van és addig leülsz Hollyhoz mesélni?És akkor Hollyt sem hanyagolod :)