2012. február 28., kedd

2012/13-as ovódai év

Ma beírattuk Ármint az oviba.A kis oroszlánunk alias Minci úrfi oviba megy 2013 februárjától. Amíg a beíratás körüli procedúra zajlott, Ármin bement Hollyék csoportjába és nagyon jól érezte magát, mindenki körülötte sürgött forgott és imádták.Az mondta délután az óvónéni még 1 ennyi idős gyerek sem volt ilyen édes akit hoztak beíratni mint az én pici fiam és halkan megjegyezte, meglátszik amelyik gyerekkel foglalkoznak a szülők. Teljesen odavolt,hogy milyen édespofija van, azt mondta pont ilyen volt a kislánya ennyi idősen. Kivárhatnánk a 3 éves kort ,hogy csak akkor menjen de akkor nem lenne együtt Hollyval semennyit, így legalább még 6 hónapot együtt oviznak :) és ki sem merem mondani,hogy a nagylányom iskolás lesz. Kérdezték egyszer-kétszer ,hogy lett Árminból Minci? Hát előbb volt az Árminci aztán csak a Minci és végül lett a Minci úrfi :D Viszont most jöttem rá,hogy Ármin második neve ugyebár a Zachary azaz Zakariás és én úgy imádnám így szólítani.

7 megjegyzés:

brü írta...

6,5 évesen már viszed suliba Hollyt?

Annamari írta...

brü nálunk nincs választás, szeptember 9-én kezdődik a suli és ha valaki 8-án lett 6 éves az is kezdi a sulit,ha az óvónéni úgy véli,hogy nem fog jól teljesíteni a suliban akkor iskola-előkészítőbe küldi de oviba nem marad senki aki szept.9-ig betölti a 6-ot. pl most kérdeztem éppen rá Hollyval kapcsolatba a nyelv miatt és azt mondta semmi gondja nem lesz a nyelv miatt a suliba jobban beszél mint sok osztrák gyerek, ezért nyugodtan mehet iskolába.az előkészítőről andy11 tudna mesélni de ha jól emlékszem amit mondott ugyanúgy tanulás van mint a suliba csak nem kapnak jegyeket.

Névtelen írta...

Szia!
Ármin bőrével hogy álltok?
Javul már?

incy

Annamari írta...

incy, köszönöm hogy kérdezed, igen,azt a kenőcsöt vettem amit írtál teljesen eltűnt a felső testéről már csak a lában van de nagyon halvány rózsaszínűek.köszönöm a tipped is :)

Névtelen írta...

Szia!Nagyon szívesen!
Örülők hogy tudtam segíteni!

incy

szandra írta...

Zachary tök jó név, de az Ármin jobban illik hozzá szerintem.......vagy már megszoktuk:D Lia is Jusika itthon :D Lia,Liuska,Lijuska,Juska,Jusika :D :D: D Mit ki nem találnak a szülők hihi
De fura már Ármin is ovis lesz, jó még egy év, de akkor is:) puszi nektek

Annamari írta...

szandra, pont erre gondoltam mikor írtam,hogy mi mai szülők mikre vagyunk képesek becézgetés terén :D én anno Annácska volt és slussz :D