2012. április 5., csütörtök

Amikor túl sok a szabadidőm akkor ......

....... túl sok az időm gondolkodni is :D Habár a zapa szerint nem kéne túloznom mert az nem az én erősségem. De nem ám! ízig-vérig KOS vagyok!!! nem gondolkozom!cselekszem! Na visszatérve a szabadidőre az a lényeg,hogy az nekem állítólag túl sok van :D mert ráérek azon gondolkodni , hogy most,hogy felveszem a zapa nevét és én is Huszai leszek így kétféle monogram lesz a családban csak és ezt elújságoltam mindenkinek akinek csak lehetett így most nektek is :D Mikor összeházasodtunk nem akartam felvenni mert nem akartam okmányokat cserélni és különben is 30 évig éltem a nevemmel semmi kedvem nem volt változtatni rajta, de most olyan hülyén érzem magam amikor papírokat töltünk ki és mindenki Huszai csak én nem, mintha nem is tartoznék hozzájuk, úgyhogy papírok benyújtva és napokon belül Huszai Annamária leszek, a facebook ismerőseimnek üzenem nem töröltem őket csak megváltoztam névileg. Hát íme a monogramok, ugyebár ékezetek nélkül itt Ausztriában:
H.H. -Huszai Holly
H.H. -Huszai Hanna
H.A. -Huszai Armin
H.A. -Huszai Arpad
H.A. -Huszai Annamária

Útra keltem ma a gyerekekkel, Holly felvette a fürdőruhája cicitartóját de egy idő után megunta, az egyik parkolóban levette majd így szólt:
-Anya úgy vettem le ,hogy senki ne lássa a testem.

Szintén ma útközben:
-Anya milyen autót akartok venni magunknak?
-Még nem tudom.
-De mi a a neve amit apával néztetek?
-Mercédesz.
-A néni fog vinni minket?
-Milllyen néni? mirrről beszélsz?(fogalmam sem volt miről beszél de aztán elmagyarázta)
-Hát a néni aki benne van a tévében.
apukám szappanoperákat nézeget a tv-ben :D a gyerek meg azt hitte,hogy az egyik Mexikói néni akit Mercédesznek hívnak fog minket furikázni :D

2 megjegyzés:

Bianka írta...

Hiányzik még egy HH. :))) Egyenlőek lennének az arányok.
Holly duma nem semmi :)))

Annamari írta...

Bia, hogy neked milyen jó ötleteid vannak :D de egyébként jól látod a dolgot mert tuti fiú lenne a negyedik és ha már fiú akkor Huba :D de nem lesz elköttetem magam, nagyon elég ez így :)