2012. április 6., péntek

Hoppá szájonpuszilás :D

Valamelyik nap a zapát többször szájonpusziltam mint szoktam és ezen puszik egyikét Holly meglátta, és már mindjárt volt is hozzáfűznivalója :D azt mondta:
-Hoppppá szájonpuszilás! (ezzel nagyjából arra akart kilyukadni,hogy ezt nem szabad) Nem vagyunk gyerekeinket szájonpuszilos fajták, sőt még a fejem is gyorsan elfordítom ha ilyent látok.Biztos sokan ezt másként gondoljátok de nekem ez nonszensz :) és Hollynak is az van tanítva,hogy a szájonpuszi tilos,mindig csak az van mondva neki,hogy soha senkit nem pusziljon szájon.

4 megjegyzés:

szandra írta...

Mi megmagyaráztuk nekik, hogy anyának-apának szabad és stbstb, nem részletezem most itt :D Lényeg, hogy megértették:) Hozzáteszem nem sűrűn látnak ilyet.

Annamari írta...

szandra, örülök,hogy egy véleményen vagyunk :) nálunk sem sűrűn látnak ilyent, mindennek megvan a maga helye és ideje a zapával is. Hollynak meg azt mondtam majd a férjét szájonpuszilhatja :D :D :D

brü írta...

Nálunk dettó, utálom aki csókolgatja a gyereke száját....mi sem nagyon szoktuk apjukkal előttük, de azt tudják már h normális. Sőt, Petra már ha tv-ben csókolóznak, már azt is tudja h az mi, így szó szerint :D

hermi67 írta...

Én sem vagyok szájonpuszilós,de azért nem is utálom :). Bár Peti valahonnan kellett hogy lássa,mert nálam bepróbálkozik többször,de mondom Neki,hogy nem nem,csak az arcomat puszilja. De csak engem akar szájon puszilni :). Más csak az arcára kap!:)