2012. június 2., szombat

Általános baba dili ?!?!

Hébe-hóba megesik és kíváncsi vagyok,hogy másnál is így van e vagy csak az én kislányom bír ilyen színész adottságokkal. Szóval néha esténként amikor nem úgy alakult a napunk ahogy kellett volna Hanna bébi a következő darabot adja elő fél 7-től fél 8-ig 3-om felvonásban, a sehogysemjó így kezdődik: nyafogordítsírszenvedkínlódik majd fürdetés következik és ilyenkor mintha egy másik dimenzióba lépne vagy én nem is tudom de ahogy vizet ér a segge popsija következik a kézzel szanaszét csapkodó, hangosan kacagó füligszáj Hanna akinek a vigyort nem lehet letörölni a szája széléről egy percre sem, nade természetesen az öltöztetés ilyenkor visszaugrik pár szintet és megint a sehogysemjó következik míg gonosz anya jól be nem tömi az apró kis száját egy adag tápival :D ezek után alvás következik reggel fél kilencig. Sehogysemjó este ide vagy oda isten tartsa meg az alvás szokását, és halkan megjegyezném ebben titta anyja, iiiimádok aludni!!!!!!!!!!!! és ehhez vééégre adatott egy szinte első perctől éjszakaátalvó gyerek amit nem is tudom mivel érdemeltem ki :) Holly is nagy alvó de Ő csak két és fél éves korától, Ármin meg ugyan átalussza az éjszakát pár hónapja de reggel 7-ig max. viszont miután az első nyöszörgések elhangzanak még 8-ig simán eljátszik az ágyába aminek még a foglya lesz pár hónapig :)

4 megjegyzés:

Ebdette írta...

A tápszer sokat dob az alvási szokásokon -ezt csak halkan súgom meg :D

Annamari írta...

Betti nem tudom, Ármin 4 hós korától lett tápszeres de semmi változás nem történt 10 hónapon keresztül az alvásában 16 hótól jött a kakaó és akkor sem most két hónapja alszik csak rendesen,és Hanna is azóta alussza át az éjszakát mióta külön szobába került 9 hetes korától viszont már 5 hetesen tápszert kellett adni míg kórházba voltam és nála sem volt változás ugyanúgy felébredt 3-kor meg 6-kor, hogy külön szobába tettük már első alkalommal átaludta az éjszakát.

Névtelen írta...

szavad se legyen :D. a nyári ébresztőnk úgy 5 és fél 6 közé esik (ritkán fél 5), télen, mikor sötét van, jobb a helyzet, néha alszanak negyed 7-ig is. déli alvás rég nincs, és most már este is inkább fél 9 - 9, mire nyugi lesz.
puszi - dius

Névtelen írta...

ja, és ha egy ébred, akkor kelt mindenkit