2012. június 6., szerda

Azt hiszem megvan a bűnös

Valamelyik nap (kb másfél hete) ismét a sírógörcs kerülgetett mikor megláttam Ármin testét, a hasa/mellkasa/keze olyan szinten piros volt ,hogy az már brutál, tapintása mint egy durvább fajta csiszolópapír, töröm a fejem már napok óta , hogy mi a fenétől jött már megint ki.Egyik nap szép mintha múlna el a másiknap meg csúnyább mint addig volt.A tejet 95%-osan kivettem az étrendjéből, de most arra lettem figyelmes mikor egy bizonyos adag ruhából adok rá valamit kipirosodik még jobban, azt az adag ruhát ariel-el mostam mert én hülllllye már megint azt vettem, sokáig bio mosóport vettem a brendonból meg az öblítő is onnan van de elfogyott és mosnom kellett így arielt vettem itt.Ezért gondolom azt hogy a mosópor a ludas és mert már ketten is modták, hogy az Ő csemetéjüknek attól van.Soha többet ariel! Csütörtökön allergia központba megyünk.

Tehát a kérdésem az lenne hozzátok,hogy hányszor mossam ki az arieles ruhákat egymás után mielőtt újra ráadom??? én 3x gondoltam,és sima vízzel mossam csak, öblítő nélkül? vagy a bio mosóporral?

11 megjegyzés:

Rena írta...

Szia. Én egyszer kimosnám sima vízzel, és egyszer a bio mosóporral.Remélem elmúlik a testéről ez a pirosodás. :)

-Anita- írta...

Nálunk az uram allergiás mindenféle mosószerre. Ezért már jó régóta vegyszermentesen mosok. Meg kell csak szokni. :)

Poppy írta...

Bár nekünk nem volt gondunk az Ariel-lel, én mosószódával mosok már legalább fél éve. Ugyanolyan szépek a ruhák. Próbáld ki esetleg ezt vagy a mosódiót...

kory írta...

Én a mosó dióról hallottam már,hogy nagyon jó,és vegyszermentes.
Kory

Mónika írta...

Öblítésre biztos, hogy az ecetet ajánlanám!

Kata anya írta...

Mosódió,mosószóda+ecet---->TÖKÉLETES!!!

Annamari írta...

Tegnap elmentem egy reformházba és vettem mosódiót meg mosószódát, azokkal kétszer kimostam, öblítőt nem tettem mert a szárítógép amugyis finom pihe-puhára szárítja a ruhákat.Viszont az érdekelne,hogy miért is mondjátok ketten is az ecetet, mert tegnap apósom is azt ajánlotta (alig másfél órán keresztül panaszkodtam neki :)) nem lesz ecetszagú tőle a ruha?

Poppy nekem sem volt gondom az ariel-el 6 éve azzal mosók meg néha omo-val de mióta Ármin megszületett már van gondom vele :) és végülis Ármin nem bírja csak de nem akarom többet használni.

köszönöm mindenkinek a tanácsokat, teljesen beraktároztam a diót meg a szódat egy ideg elég lesz tuti.

-Anita- írta...

Én is ecettel + mosóparfümmel öblítek. Nincs ecet szaga egy kicsit sem, parfüm nélkül sem. Folttisztítás marhaepe szappannal, fehérítés nátrium perkarbonáttal, ruha fertőtlenítés ezüstkolloiddal történik. :))

Annamari írta...

Anita na ezeket most mind felírtam :) ahogy olvastam hogy marhaepe szappan azt hittem valami márkát írtál, most jöttem rá miről is van szó :D

még egy kérdés ha olvassátok a kommenteket az ecet az mindegy milyen? nálunk csak 5%-os van.

Poppy írta...

Persze, én sem mosnék vele, ha bármi bőrpanaszunk lenne. Illetve úgy sem mosok mosóporral, hogy nincs panaszunk. :)))

Ez a marhaepe engem is szemen ütött. :))

Poppy írta...

5% is jó, persze. :)