2012. június 21., csütörtök

Gábriel aki ÁRMIN lett

Mikor Árminnal pocakos voltam ugye volt egy kis találomosdi itt a blogba,hogy fiú lesz avagy lány. Akkor a név körüli mizériáról nem írhattam de ma meghallottam egy dalt a rádióba és egyből eszembe jutottak a dolgok és nagyon-nagyon örülök,hogy nem Gábriel lett, mint sokan mások sokszor egy nevet egy emberhez kötünk hát én most egy dalhoz kötöttem és ha Gábriel lenn verném a fejem a falba rendesen, ollllyan szinten rühellem a rúzsa magdit,hogy leírhatatlan (elnézést a rajongóitól) és ma meghallottam ezt a dalt tőle amiben a Gábriel név is szerepelt és egycsapásra megutáltam ezt a nevet pedig nagyon szerettem volna akkor.

Történt ugyanis még pocakos koromba,hogy addig-addig hajtogattam a Gábriel nevet,hogy végül Árpi beleegyezett de aztán jött egy nap,hogy akkor legyen Rudolf a második neve,és nem tágított mellőle napokon keresztül ... na azt már NEM akkor inkább ne legyen Gábriel se mert Rudolf tuti nem lesz!!!! így leltem rá az Ármin és Ő annyira szerette volna legelőször a Zachary-t mert az a kedvence ,hogy beleegyeztem így lett Ármin Zachary "nagyon jól választottunk mert Ármin nagyon Árminos :))"
A névre pedig igazából akkor kattantam rá amikor meghallgattam ezt : Armin van Buuren ft. Sharon den Adel - In and Out of Love

3 megjegyzés:

szandra írta...

Az Ármin tökéletes név :)
Rúzsát én is rühellem, de az az egy száma (Gábriel) nagyon szép :)

Ebdette írta...

Mennyit tudsz agyalni ezen még évek távlatában is :D

Annamari írta...

szandra ♥

betti nem agyalok csak eszembe jutott :))