2012. június 19., kedd

Képrengeteg

kezdeném azzal,hogy begyepesedtünk :)
a trambulin amit nem lehet abbahagyni és persze ha a zapa is ugrál gyerekek repkednek az égen :))
egy percig sem bánom,hogy megvettük a trambulint minden nap ugrálnak benne kifulladásig, ha esik az eső még akkor is képes 5 percenként megkérdezni,hogy mehet már ugrálni :)
és a medence amiből legszívesebben ki sem jönne az ember

HOLLY-t főleg nem lehet kiszedni belőle, nincs semmi de semmi az égvilágon amivel ki lehetne csalni a vízből, ma reggel a szeme még nem volt teljesen nyitva amikor azt motyogta a bajsza alatt,hogy szeretne a medencébe menni :)))
cseppet sincs elbambulva a drágám :)))
kupaktanács  I. rész
kupaktanács II.rész
kupaktanács III.rész
cumi amiből szám szerint 5 db van ...  most nála éppen kettő de amikor kellene akkor természetesen egy sincs sehol :)
azon ritka pillanatok egyike amikor egyszem kékszeműm azt csinálja amit kérek tőle ... vagy ?????? jaaa mégsem!!! ugyanis itt arra kértem "idézem szó szerint"-HOLLY NÉZZ EGY PICIT ANYÁRA LÉGYSZI!!!! és majdnem odanézett :)))
édespofi :)
egy múltheti hűvös reggelen
Minden nap szeretnék ideülni és írni, de nagyon kevés időm van amit itt tölthetek.Most,hogy ilyen jó idő van kint vagyunk folyton igaz az utóbbi egy-két napban déltől -négyig bent vagyunk mert ez a hőség elképesztően lefáraszt.Reggelente hálisten a zapa itthon így nem kell három gyerekkel cuccolni az oviba,  ma reggel 9-kor 30 celsius fokot mutatott a hőmérő :O ,kíváncsi leszek fél 4-kor ha megyek érte mégis mennyit lesz pofája mutatni a hőmérőnek.

2 megjegyzés:

Kata anya írta...

Irigy vagyok a nagy trambulin miatt;)!!!
Milyen nagy már Hanna is,olyan édes!!!Persze a többiek is nagyon szépek:D

Ebdette írta...

Olyan szépségesek ♥♥♥