2012. július 14., szombat

Jaa már mindent értek !!!

Kéretik nem hüledezni de a mai nap nagy kérdése az volt,hogy hogyan lehetne a cukorbandát kilőni az űrbe? csak egy órácskára.De hirtelen felindulásból ránéztem a naptárra és minden ami történt magyarázatra talált.PÉNTEK 13 ... hát ez nem a Huszai klán napja volt ma,Hollyék kergetőztek idebent, ugye minden szülő tudja ,hogy az ilyesminek mindig sírása vége.Nem volt másképp ez minálunk sem.Történt ugyanis,hogy eme szaladgáláshoz Holly a farsangi földigérő hercegnő ruhájat húzta magára és nanáhogy pofára esett benne, a homloka-halántéka baloldalon kisebb sárgadinnyére hasonlít és eddigi élete folyamán a mai  nap kimagaslóan jól teljesíti a nyafogó verseny összes kritériumát, jaaa,hogy ilyen nincs is?!?! sebaj Holly azért gyakorolta ezt elalvás után is köbö 20 percenként időnként 10 percenként,hát remélem ha már ennyit lobbizik akkor előbb-utóbb indítanak az olimpián egy nyafogó versenyszámot is hiszen abban tuti legyőzhetetlen! de reménykedem így 11 óra magasságba,hogy most már azért alvás is lesz :D (közben 00:09 van és jelentem alszik azóta)

Cukorbandánk másik tagja meg vagánykodik merazthiszi,hogy Ő valamiféle kaszkadőrnek lett teremtve. Hát sikerült úgy billennie kaszkadőrködése közben,hogy felszakadt az állán a bőr és le kellett ragasztani (tudjátok mi az érdekes,hogy pont úgy szakadt fel mint nekem az autóbalesetünknél ,aminek a helye még mindig megvan és meg is marad mert hát úgye fiatalabb már én sem leszek :D)Nem ismer lehetetlent és egy cseppnyi veszélyérzete sincs, ha netán megpróbálom megvédeni önmagától csak feltartja a kezét és annyit mond,nenenenene!!!vagy állj!!!aztán meg persze ha pofára esés van akkor annnnya-annnya ... krokodil könnyek kíséretében.

A legkisebb cukorborsó kivételesen semmit nem követett el,nem gurult le ágyról nem dőlt el óriási robajjal, csak szépen üldögélt kétpofizacsira tömve a kölesgolyót néha az üvegét lóbálva fülig szájjal ... olyan cukkker :D és olyan nagy már :)

Szóval már mindent értek, a kulcsszó: péntek 13 ........... és még mielőtt valaki meglepődne,hogy összekeverem a dátumokat, az kérem nem úgy van, mert mikor azt írom péntek 13 akkor az péntek 13 volt még csak az utolsó mondat átcsúszott szombat 14-re.

1 megjegyzés:

Patri-cica írta...

Nálunk is hasonló volt a helyzet,egész nap szakadt az eső,a gyerekek kifordították a négy sarkából mindkét szobájukat.Emellett persze sikítás,futkozás és dobálózás.Anya már délre lemondott arról is,hogy kiabáljon,inkább csendben tűr,majd amikor úúgy gondoltam,hogy vééééégre kis nyugi,akkor megszült a Goldink(8 kiskutya),majd éjjel hazajön apa melóból,anya mosogat és közben nagyokat sóhajtva előadja a nap történéseit.Erre Apa:"Na legalább nem unatkoztál..." Hát nem...tényleg nem.
Cupp nektek!