2012. augusztus 31., péntek

Dübörög az élet

Hjaj lehuppantam, talán van 2 egész másodpercem,hogy idekalapáljak valamit. A cím szó-szoros értelmében dübörög az élet.Nap mint nap este csak úgy bezuhanok az ágyba, persze ez fél egynél előbb nem nagyon akar összejönni az utóbbi időben.A szünetre meg a nyári időszámításra valahogy mostanában mint legnagyobb ellenségemre gondolok, alig várom már a hosszú összebújós téli estéket.A szünet óta megeza sokáig világos téboly miatt későbbre toltam a fürdetést meg az alvást is, már-már odáig fajultak a dolgok,hogy 9 óra mire elalszik mind, nekem meg egy cseppnyi percem sincs egy kicsit magamra, mire eltakarítom a romokat már hulla vagyok.Így most keményen gyúrunk a 8 órára alvás legyen számban a téli olimpiára.

Maja és Holly
A hét végén és a hét elején 5 azaz 5 gyerekem volt, "kicsit" fáradt voltam a nap végére, elhessegettem gyerekori álmom jóóóó messzire, hogy nekem 5 vagy 6-7 gyerekem legyen, tele volt a ház gyerekkel akár merre mentem ott volt egy :D megbizonyosodtam róla,hogy nekem ez aztán biztos,hogy nem kell több,anyai mivoltom óta most döbbentem rá hogy normális, jó szülőnek lenni rohadtul nehéz. Nem tudhatom- nem tudhatjuk,hogy hogyan is csináljuk,hogy jó legyen, mivel teszünk jót vagy éppen rosszat , az a jó ha folyton korlátok közé szorítjuk őket és folyamatosan tépjünk a szánkat vagy éppen az ellenkezője? Próbálnék egy arany középutat de nem éppen sétagalopp ez a gyereknevelősdi.De azért az nagy büszkeséggel tölt el,hogy első gyermeküket váró barátaink, azt mondták,hogy olyan jól csináljátok én is így akarom nevelni a gyerekem vagy anyósom barátnője a múlthéten nálunk járt és teljesen oda volt meg vissza,hogy egy tünemények a gyerekeim és Holly kedvessége, barátságossága teljesen lenyűgözte.Nade sok-sok napnyi gondolkodás után véglegesen úgy döntöttem,hogy elköttetem magam, hogy még véletlenül se eshessek teherbe, és ha majd jön a vágy??? azzal sincs semmi gond majd szép lassan elmegy.Habár már párszor hallottuk ismerőstől,hogy lesz még nektek negyedik de ezúttal nem engedem belém beszélni a gyereket.
így nézett ki estére a szoba :)))
Szerettem volna a héten lejutni a Balatonra de egyszerűen nem tudom beszorítani.Holly szerda óta Sopronba van anyukámnál és piszok mód hiányzik, ma el is pityeregtem magam, alig várom a holnapot, hogy végre teljes pompájában díszelegjen a cukorbanda, hogy majd estére égnek álló hajjal a Násának könyörögjek kilövési engedélyért 3 bűbájos kölök részére :)))
 Sopronba szabadulásom és jól megérdemelt gyereknélküliségem alkalmából mondom veszek magamnak ezt-azt ... aha na persze,álmodj királylány,aztán majd ha felébredsz belelóg a kezed a bilibe  ...  habár nem tudom milyen minőségű ez a teszkós F&F márkájú ruha de a -30% -on felbuzdulva bevásároltam nekik már megint nekik, de sokat spóroltam 40 ezer helyett csak 28-at fizettem (és kíváncsian várom hogyan bírják a gyűrődést? meg a mosást, epekedve várom tapasztalatotokat :))


cukipofám
Hannicsek meg csak nő és nő és akkora mint egy 1 éves, lassan elhagyja  a kúszást elkezdett mászni és folyton állni akar, valamelyik reggel Ármin kint volt az udvaron Ő meg a nyitott bejárati ajtó napfényében szöszmötölt, muszáj volt elővennem a fotómasinát és lekapnom a nagy elfoglaltságában :)

Hannicsek
Végére hagytam a rosszat, apósom testvére strokot kapott és nemegészen két hét alatt el is vitte :( Nyugodj békében Ibolya!

4 megjegyzés:

-Anita- írta...

Hanna egy tündérbogárkiscsillag! :)Nagyon édesek a képeken! A tescos ruhákat én imádom, lehet nyúzni, nem nyúlik, nem tekeredik, szóval mi nagyon szeretjük, szerintem az egyik legjobb minőség. Após testvérét nagyon sajnálom, részvétem az egész családnak. :(

gorane írta...

Hanna cukorfalat♥F&F ruhákat mi is szoktunk venni és elég jók.Bírják a strapát.
1 hónapig a nyáron nekem is 5 gyerekem volt és úgy érzem elég a 3,bár sógorom szerint jövőre biztosan jön a 4.gondolkodunk az elkötésen,de én tartok kicsit tőle..mi van ha mégiscsak akarunk majd még..jaj nem egyszerű.
****
Őszinte részvétem. :(

Névtelen írta...

a kicsi méretű (2 évesig) tescosakat én nagyon szerettem, a nagyobbak már nem annyira jönnek be és nemcsak az intenzívebb használat, valahogy nem annyira jók - persze azért időről-időre elcsábulok pár db-ra :D

nekem is elég 3 ( 2 volt tervben, így is túlteljesítve), de mikor este nyugi van, jöhetne egy rakat kölök még.

részvétem :(

dius

Annamari írta...

köszönöm csajok ♥

akkor jó, hogy vettem, mert olyan kis cuki darabok

gorane:sokat rágódtam rajta én is már csak a tesóm miatt is mert Ő 39 éves van egy 21 éves fia és most szeretne egyet, de ne szeretnék többet és ha mégis elcsábulnék legalább el van döntve és nem lehet, tényleg nem kell egy negyedik, így is szanaszét áll a fejem,hogy mindháromra megfelelő figyelmet fordítsak

dius: éppen ezért szeretném én is elköttetni magam mert mikor éppen tündérek és csendélet az élet akkor én is szeretnék negyediket, de mikor Holly meg Ármin ölik egymást akkor még őket is inkább kilőném az űrbe :)))))