2012. november 10., szombat

Dübörög meg zajlik

Temérdek dolog történt velünk az elmúlt időben: Kezdeném azzal,hogy ollllllyan büszke vagyok Hollyra ,hogy az leírhatatlan, a Laterna fest-en az Ő beszédével kezdődött az ünnepség és a műsor közben is volt szerepe.Olyan ügyes volt ♥ A körzeti újságban is benne lesznek, alig várom,hogy megjelenjen :) Semmi problémája nincsen a nyelvvel de még csak egy aprócska akcentusa sincsen és habár félek az iskolától és kérdeztem az óvónénit,hogy nem e lehetne visszatartani merthogy nehogy a nyelv miatt legyen rosszabb tanulmányi eredménye, azt mondta Hollynak az égvilágon semmi problémája sem lesz az iskolában a nyelv miatt, és ami még nagyon-nagyon jól esett az az,hogy az óvónéni azt mondta Holly nagyon szociális alkat, azonnal pártfogásába vesz bárkit aki egy cseppet is el van keseredve vagy bajlódik egy kirakóval és segít és vigasztal és pátyolgat, imááádom!!!!!!!!! úristen csodálatos gyerekem van!!!!!!!!!!!! bezzeg itthon Ármint megdolgozza :))) na de be kell vallanom,hogy itthon is folyton Hannicsek nyomában van és Ármint is ha megszidom akinél persze azonnal eltörik a mécses és még Ő vonul be sértődötten a szobába, szóval utána megy és vigasztalja.A kicsik pedig folyton körülötte pörögnek.
De van,hogy szeret egyedül lenni egy kicsit. Itt például fogta magát betelepedett a babakocsi mózeskosarába és a telefonomon játszott. Nagyon cuki, úgy szeretem az este meseolvasás utáni -Anya maradj itt velem míg elalszom. mondatot. Persze,hogy ottmaradok, befekszem mellé az ágyba és hozzámbújik és ölel ésésésés ♥ Alig várja a szülinapját :D megígértem neki egy kisebb szülinapi zsúrt ahová annyi gyereket hívhat el ahány éves lesz,de leszögezte,hogy Valnetinát meg kell várni míg visszajön Costa Ricáról mert neki feltétlen ott kell lenni, december 12-én ,mennek és március 25-én jönnek, hjajjaj de hosszú lesz :(
Árminom a másik telefonbetyár aki ha egyedülálló telefont talál már be is zsebeli és játszik :) jó kis játékokat lehet letölteni az appstorról, amivel itt a képen játszik az egy legos, megy a vonat néha megáll és a hiányzó képeket kell betenni a helyére, csak pislogtam nagyokat mikor először észrevettem hogy nyomja a lelkem :)♥ Ő a cukorbanda feje, a legfőbb cukorgombóc aki annyira tud hízelegni ha kell,hogy Európa ilyent még nem látott :)))))

ésmikor a nagyok nem érnek rá akkor Hannicsek szabadon garázdálkodik az ajtó nélkül hagyott szekrényben, lecseréltem a konyhám mint a képen is látszik már nem fehér a front hanem barna és erre az egyre rossz ajtót adtak így anélkül maradt (holnap megyek érte) következésképpen bemászott a drágám a szekrénybe.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Remélem nem gond, hogy ismeretlenül írok neked, de lenne egy kérdésem. A születendő kislányunknak a Holly nevet szeretnénk adni második névként. Viszont úgy olvastam, hogy csak i betűvel adható. Rátok is a név után kutatva találtam, és csodálkoztam, hogy a lányod Holly. Kérvényeztétek? Adható ez a név? Bár elég nagy a kislányod ahhoz, hogy ne került volna bele a név az anyakönyveztethető nevek listájába. Mi a titok nyitja? :)
Köszönöm a válaszod!
Gyönyörű gyermekeid vannak! :)
Üdvözlettel:
Nóri

Annamari írta...

Szia Nóri!

Nem gond, miért lenne az? :)

A titok nyitja,hogy Ausztriába lakunk és itt így van benne az utónévkönyvbe :)

Köszönöm :)

üdv.Annamari

Névtelen írta...

Erre nem gondoltam :) Köszönöm szépen a válaszod.
Nóri

brü írta...

de drágák :) ügyes Hollyd...oviban németül beszél teljesen, otthon meg totál magyarul beszéltek?

Annamari írta...

brü igen, itthon csak magyarul az oviban csak németül, gondolhatod szegénykémet mikor bekerült az oviba