2012. november 13., kedd

Kavalkádos,mindenfélés

Tegnap vettem 4 axe tusfürdőt a zapának és egy ilyen csöcsmöcsös egérpadot adtak ajándéknak.Gondoltam magamba na hamarabb fog megtelni otthon a kuka de hazaérve a legidősebb férfijú a házban lecsapott rá hogy dejóez :/ gyere próbáld ki :) mondom mi van??? kipróbáltam szerintem pontosan odavaló ahova én gondoltam, nyomja a csuklom és tök kényelmetlen, gondoltam magamba előbb utóbb úgyis a kukában fog kikötni.Erre ma mikor belépek a hálóba Ármin fekszik az idomok előtt és gyömöszöli,még a rongyit és a cumisüveget is lerakta a kezéből :) mondom magamba pofám leszakad hát ezek már ennyi idősen kezdik????? az egyik képen mint látjátok a cicitartót próbálja lefejteni a cickókról :))) hát most akkor pasivagypasi?
 én meg már megszokásból sisegek bármerre járok és hangos szót hallok :) a mai hangemelésem alkalmából meg Hannicsek szépen lesisegett így ni: sssssssi
a legelején :
Lecseréltem a konyhám. Igazából nem készültem rá csak az ikea oldalon cirkálva megláttam egy új színt amit már amúgyis kerestem mikor a konyhám vettem, belendültem és lecseréltem, viszont picit sötét lett így a zapa javaslatára hagytam benne három helyen fehéret,meg a mosogatógép is fehér és a hűtő is, nagyon tetszik és nagyon elégedett vagyok velemagammal, egyedül csináltam az egészet.
ilyen volt
ilyen volt
ilyen lett
ilyen lett
 Ha a többi váltózásra is kíváncsiak vagytok akkor KATT IDE

Az új óvónénink aki az iskolaelőkészítőt vezeti megjegyezte, hogy Holly annyira édes mindig és,hogy milyen szépen öltöztetem,hogy mindig passzolnak a színek egymáshoz,hát bizony bizony tesóm színmániájából ragadt rám is valami, minthogy barna cipőhöz barna táska kell és barna kiegészítők :))) magam részére még nem vagyok ennyire kukacos de Hollynál már igen,két színnél több nemigen van rajta maispölö tejeskávé harisnya és felső meg fehér szoknya, tegnap ahogy vásároltam nekik pár dolgot észrevettem,hogy már automatikusan szín szerint válogatom össze a dolgokat a boltba, jelentem normális vagyok :)

9 megjegyzés:

gorane írta...

Hát az Árminos kép...először el sem bírtam olvasni annyira nevettem :))Igazi pasi.Nagyon tetszik a konyhád!Ügyes vagy!

Szandra írta...

Konyha tényleg jobb, tök szép lett :) Ármin haláli :D Hanna tiszta Holly. Liára is mindig megjegyzik, mint aki egy divatlapból lépett ki olyan és már ő maga passzintja össze a színeket, igen jó ízléssel :)

Orsy írta...

jujjjjj nagyon szép otthonotok van!!! irigy-irigy a konyhamiatt. minden álmom egy ekkora konyha! :) Ármin nagyon haláli azzal a cickós egéralátéttel :))) Magyarországon is lehet ilyet kapni az Axe-hoz?

Patri-cica írta...

Sosem lehet elég korán kezdeni,ahogy azt Árminnál is látjuk! :P
Én is mindig így öltöztetem a kiscsajom,sőt nálunk a hajguminak is olyan színűnek kell lennie,mint a felső! :)
Szuper lett a konyha!
Cupp

Annamari írta...

köszönöm :)

Orsy Sopronba vettem az axe-ot a Rosmann-ba

Orsy írta...

Köszi akko megnézem én is

brü írta...

Ármin :))) A lányok gyönyörűek :)A konyhád nekem jobban tetszett a régi :) de persze te biztos már untad...de ez sem rossz ám :) csak majd ne feledd szavaim amikor hetente kell súrolnod az ajtaját :))) de gonosz vagyok :D az én konyhaajtóm vanilia, de sosem csináltatnék többé világosat, akár mennyire is tetszik....

brü írta...

Na szóval, replay :)) félre olvastam, akkor mégis csak jobb az új konyhád és értem már miért cserélted le hihihi

Annamari írta...

brü, hát naponta 3x törölgetni nem a kedvenc időtöltésem volt :)