2012. december 20., csütörtök

Napi ízé

Kezdeném azzal,hogy annak ellenére,hogy megfogadtam az elkövetkezendő években nem lesz túl nagy fánk max. 3-3 és fél méter sikerült megint egy szép 4 és felest kiválasztani. Mentségemre szolgáljon, hogy csakis azért mert az összes 4 méter feletti fa féláron volt, így a miénket pölö mivel évek óta onnan veszem a fát 65 euro helyett 30 euroért sikerült bezsákolni, jó volt a friss levegőn sétálni ... Az idén 23 este ha elaludtak a gyerekek feldíszítem a fát és reggelre aláteszem az ajándékainkat mert nem hiszem,hogy 24-én délután lenne erőm egy maratoni két órás fa díszítésre.Ha meg megkajcsiztunk akkor míg anyukámék figyelmet terelnek én addig csempészek a fa alá :)) anyum ,tesóm és anyós ajándékait.Míg nem voltam itthon Hanna megtette egyedül az első lépéseit, úgy örülök és úgy sajnálom,hogy lemaradtam róla, olyan cuki :) kis óvatos.

"Kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá :) még nem meséltem nektek,hogy a tüdőgyulladás miatt szívultrahangra kellett mennem, a doki magyar volt a nevét nézve és később telefonon is hallottam magyarul beszélni majd kiderült,hogy vendégorvos vagy mi a szösz, nyilván látta a nevem nekem is a kórlapomon de megnem szólalt volna magyarul, miért csinálják ezt egyesek??? volt már ilyen esetem ruházati boltba is Eisenstadtba, miért nem szólnak az emberhez magyarul ha látják, hogy magyar vagyok vagy hallják,hogy a gyerekemmel magyarul beszélek, szégyellik vagy mi?"

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

hát hallod ami itthon van Mo-n nem csodálom h. ezek után letagadják h. magyarok... :/

Orsy

Névtelen írta...

elég szomorú de ez van... :(
Hanna nagyon ügyes! :)
Orsy

Patri-cica írta...

Én is tapasztaltam már sajnos hasonlót,volt aki még a fejét is elfordította, mikor már CSAKAZÉRTIS magyarul szóltam hozzá!Mert ilyenkor(is) belémbújik a kisördög és muszáj vmit tennem! :P
Hanna szuperügyes! :)

Mariann írta...

Seggfej, aki letagadja a magyarságát. A MAGYARSÁGÁT! Nem tudom, belém már első-második osztályos koromban belémivódott az ország, a címer (és egyebek) szeretete, sose tagadnám le, nem lapítanék, hogy magyar vagyok!

Jóóóóóóóóóó, hogy nagy fátok lesz, pont meséltem Tibinek, h nektek befér nagy fa! Várom a képeket és majd megmutatom neki is!

BOLDOG ÜNNEPEKET!!!!!!!!!!!! :)