2013. január 3., csütörtök

Az új év első képei

 Judit barátnőmék voltak nálunk 4 napot , nagyon örültem nekik és úgy gondolom nagyon jól telt és remélem jól érezték magukat nálunk.
 
Elsején este ismét meguntam Árminom lóbonc haját és letoltuk a zapa hajvágójával, hátul hosszú maradt ,olyan bundeszligás mertugyanis a bundeszligára gyúrunk :)))
ELŐTTE     -   UTÁNA
 Hannicsekem a kis házias ezen a képen épp a fiúk után pakol :) dobálja vissza az autókat a dobozba :) Holly folyton Dávid körül legyeskedett pont mint anni Ármin majd Hannicsek mellett, mondjuk Hannicseket a mai napig terelgeti mint egy kisebb fajta tyúkanyó :))
 Ha el kell menni valahova úgy kell ráimádkozni a kabátot, (igazi nyári gyerek :) utál öltözni ha engedném télen is rövidnaciba és atlétába flangálna) de két napja folyton kabát van rajta bent a házban.
apadögönyözés
a merengő

2 megjegyzés:

gorane írta...

Úgy imádom a képeidet:)Olyan gyönyörűek a gyerekek!♥:)De jó az ilyen ott-alvós barátnőzés,hiányzik nekem is egy ilyen barátnő...
Puszillak!Buék nektek!

Annamari írta...

Andi, köszönöm ♥

a barátnős dolog nagyon jó, annyira vártam már :) ez a második szilveszter amit együtt töltöttünk velük, messzire sodort egymástól a sors minket Ők Erdélyben laknak most, mi meg Ausztriába kerültünk, 10 évesen lettünk osztálytársak és barátnők :)Ők Ármin keresztszülei is :)