2013. január 7., hétfő

Nyers zöldségek kontra főtt-párolt

A vegánok meg az őrületbe kergető baromságaik. Nem véletlenül van mindenevő fogazatunk, mielőtt bárki is elkötelezi magát egy bizonyos étkezési szokásnak,jobb lenne ha bővebben tájékozódna nem csak az Ő étkezi szokásai mellett kiálló cikkeket olvasná el hanem másokat is,mert itt ez a mocskos internet ahol minden baromság megtalálható nem csak étkezéssel kapcsolatban, olvassuk a sok baromságot és behiszünk neki. Ne akarjon már engem senki megtéríteni,hogy nyers zöldséggel tömjem a fejem szüntelen mert az a  király, majd én el tudom dönteni magamnak mi a jó és abszolút nem érzem magam felelőtlen szülőnek (mint ahogy anyósom beszólt) azért mert nem nyers zöldséggel tömöm a gyerekeim buráját, az hogy egyesek behisznek annak,hogy húúú de baromira egészségesek lesznek a nyers zöldségtől hát egyék!!!Én hiszem azt,hogy igenis mindent kell enni csak mértékkel ugyanúgy mint a nyers zöldséget. Azért kíváncsi lennék élőben egy paleo és egy vegán szócsatának :)) Ez a bejegyzés azért született mert egy blogban már megint arról olvastam,hogy micsoda egészség a nyers zöldség és mást nem is kell enni :/ :) hát persze!!! mindenkinek az egészséges amiben hisz amit eszik, felejtsük már el azt az erőszakosságot amivel megpróbáljuk meggyőzni embertársainkat,hogy Ők a hülyék én meg vagyok az okos és csakis az a jó amit én csinálok ne akarjuk már a saját elméletünket rátukmálni a másikra !!!!!!!!!!! Had egyen már mindenki azt ami jól esik és ne legyen már leszólva azért mert nem kötelezi el magát semmiféle szokásnak és ezt a legőszintébben kérem én sem próbálom senkire rátukmálni a kólát vagy a vattacukrot. :))) Olvassátok el ezt a cikket érdemes, http://www.hotdog.hu/egeszseg/egeszseg/valoban-egeszsegesebb-a-nyers-zoldseg

1 megjegyzés:

Hella Seres írta...

LOL :D Az a csata tényleg érdekes lenne. Pláne olyanok közt, akik a végsőkig csak a saját véleményükben hisznek.

De ha azt vesszük, a paleo szinte mindenevő a vegához képest :D Hisz jöhet a tojás, sok-sok húúús, zsír, és mellette jöhet a zöldség, gyümi és magvak is.

Jah, h nem lehet búzából és társaiból készült dolgokat, rizst, krumplit, kukoricát, hüvelyeseket, cukrot és tejtermékeket? Ahhh semmiség. ;)

Valóban nagyon zavaró tud lenni a nyomulás. Mindenkinek magának kell eldönteni, hogy neki hogy jó. Ehhez persze jó, ha hiteles infókat kap. Persze, mindenre van pro és kontra. De mi magunk sem vagyunk egyformák. Hiszem, hogy valakinek bejön a vega. Másnak a paleo, a harmadiknak a ketogén diéta, a negyediknek a nyers táplálkozás. De mindenki maga dönthessen. :)