2013. március 20., szerda

Egykével a délelőtti élet


 Hol van az már??? az az idő amikor egykém volt ?!? Az ember fia úgy van formázva,hogy habár bizonyos dolgokat sose felejt el de elhalványulnak az emlékek. A kisherceg ugyebár nagyjából két hete az óvódások táborát gazdagítja. Nem sarkítom a dolgokat vállalom amit érzek még mielőtt jönnek az okos megjegyzések,hogy hát te akartad olyan jó,hogy a délelőttök csak kettőnké Hannicsekkel, semmiért nem adnám a hármas délutánjainkat sem de ez olyan más :) az egész délelőttöt betölti a csend ami manapság nagy kincs számomra, hogy önző lennék? nem tudom. de ha ez önzőség akkor legyen az! Elvisszük a nagyokat oviba, kettesben besurranunk a boltba hazajövünk megreggelizünk, jön megy csörtet szépen csendben eljátszik míg rámolok vagy csak ülünk ölelkezve és tv-zünk, 11-kor lerakom aludni és általában tolja két órán keresztül majd 4-től 5-ig megint egy kis csendes pihenő de addigra már itthon vannak a nagyok. Most az utóbbi 3 napban rohannak meg az emlékek,hogy anno Hollyval milyen volt itthon kettesben és ,hogy mekkorát fordult a világ mióta többen vagyunk. Mindhárom rettenetesen anyás de Ármin túlszárnyalhatatlan remélem anyukám megbirkózik vele amíg mi ketten az apával odaleszünk, mióta oviba jár csakis összebújva kettesben alszunk el, mert ha otthagyom nem telik bele két percbe és már caflat is utánam,és amíg a két kicsi alszik addig Hollyval vallunk szerelmet egymásnak :) + még Árminnak jut egy kis extra idő reggelente amíg a többiek felébrednek mert az úrficska cseppet korán kellő, átbattyog hozzánk mellém fekszik simogatja az arcom ami annyira de annyira jó érzés, ha kérdezem tőle szeret-e átöleli a nyakam ♥ nekem az alvásigényem a csillagos ég, imádok aludni ezért kicsit rosszul esik reggel 7-kor az ébresztő de van,hogy Ő is bealszik 8-ig. Nem is akarok belegondolni,hogy Holly szeptembertől iskolás és korábban kell majd kelni, oviba 9-re járunk de a suli 8-kor kezdődik, habár éppen tárgyalás alatt van merthogy a gyerekek háromnegyede az első órán még alszik és ki akarják tolni 9-re remélem megszavazzák :))) Hoztam pár képet is merthabár nagyon sok kép készül róluk még mindig sokkal kevesebb mint anno Hollyról egyedül, nem volt olyan nap,hogy ne fotózzak hát most azért van.Imádok őket szőröstől-bőröstől ♥ habár gyanítom ezt felesleges említenem :) Tegnap este elkezdték puszilgatni Hannicseket, muszáj volt lefotóznom.
tudom-tudom elfogult vagyok de akkor is gyönyörűek ♥

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

hát én is szeretek velük külön-külön is lenni és ők is szeretik, ha csak egyiküké vagyok épp (ritka kincs - bár Atival a suliba menet van 10 percünk reggelente, és minden második du az ikrekkel az ovitól a suliig. de a törpékkel úgy félévente vagyok csak egyikükkel).
7-ig alvás?! mi akkor indulunk itthonról.
elfogultság ide vagy oda... valóban gyönyörűek :)
dius

gorane írta...

Szia!Gyönyörűek valóban.Édes cukorkák♥
Holly és Hanna annyira hasonlítanak egymásra.Eddig is hasonlítottak de most valahogy nagyon.♥
Én is szeretek Arnival itthon.

Annamari írta...

Dius, olyan jó kicsit csak eggyel lenni és minden figyelmed rá szentelni :) jesszusom akkor mikor kelsz? képtelen vagyok felkelni, ha korán kell kelnem olyan is vagyok egész nap, használhatatlan .... köszönöm ♥

Andi tényleg, én nézem nézem őket és egyiket sem látom,hogy hasonlítana a másikra :D