2013. március 16., szombat

Holly és a nagy eszmecsere

Hollyt minden érdekli, néha vannak olyan kérdései,hogy csak nézek ki a fejemből ... aztán mindig azt válaszolom neki majd megkérdezzük a zapát, de annak ellenére,hogy minden második kérdésére a zapa a válaszom, még mindig okosnak tart :D

Hogyan lehet elmagyarázni egy lassan 6 évesnek,hogy miből lesz a fény?

A zapával nemsokára kettesben elmenekülünk egy kicsit a világ elől vagyis inkább helyesebben szólna az ,hogy belemenekülünk a nagyvilágba. Erre ma Holly tök váratlanul azt mondja nekem,hogy:
-Nagyon fogsz hiányozni ha elrepülsz a zapával.
-Te is hiányzol nekem mikor a mamánál alszol.
-Jó de te sokkal jobban fogsz hiányozni nekem mert még a barbibabáimnál is jobban szeretlek! :D :D :D

ez is mai úton Sopron fele:
-Apa tegnap azt mondta nem megy ma sehova.
-Tényleg?
-De mikor jöttünk el Ő is elment, ez egy valódi rejtély ugye anya?

és hát nem mellékes,hogy immáron kettő azaz KETTŐ beszélő emberpalánta van itthon, ami hát hogyismondjam :D ráadásul Ármin néha kész keresztrejtvény és mikor már harmadszorra sem értem amit mond akkor rákérdezek :D tényleg??? erre Ő azt mondja Jaaa! rejtvény megoldva :D :D talán egy kerek perc nyugalom következik, hacsak nem vetődik át éppen az ülő túloldalára ami a minap sikerült neki, vagy nem borul meg a  motorral vagy nem éppen Hollyt piszkálja akinek olyan rohadtul éles hangja van,hogy egy pillanat alatt belefájdul a fejem vagy- vagy- vagy de azért általában nyugodtan telnek a napjaink, kivéve mikor nem :D de őszintén??? nem tudnám megmondani melyik milyen mennyiségben fordul elő a napjainkban, kellene egy statisztikát csinálnom, csak,hogy tudja anyukám mire készüljön ha megnyitom az éttermet ..... átveszi a helyemet itthon :( de muszáj dolgoznom nekem is benne, ha minden okés akkor egy évnél nem lesz az tovább, mert ha beállunk egy ütemre akkor csak részidőbe leszek ott csak amíg a gyerekek oviba suliba lesznek és hétvégén éjjel, legalábbis így tervezem ... aztán meglátjuk mit dob a gép :)

Nincsenek megjegyzések: