2013. március 27., szerda

Káosz a köbön

Már cetliket sem írok! Minek? Úgysem találnám meg :)) A levegőt venni sincs időm az most nagyon helytálló mondat lenne.Hétvégén húsvét amire az ügyes bajos nyuszidolgokat intézem nyuszi híján, aztán az utazás miatt Holly szülinapja jövőhétvégére lett előre hozva , lesz egy kis partyja amire meghívhatja az oviból a barátait amire egy csomo feladatot és vetélkedőt eszeltem ki :) és lesz egy családi összejövetel is, aztán csütörtökön 11-én az oviba a szülinapja, igaz oda csak gyümölcsről kell gondoskodni, majd 13-án indulunk, na oda viszont rengeteg ínnéznivaló volt, a papíroktól elkezdve, repülőjegy, szállás mert mindent a neten foglaltam (remélem jól és tényleg lesz szállásunk :))) a ruházaton keresztül merthát kell egy két új cucc is meg utánajárni,hogy vajon működik-e ott a hajvasalóm :D , az étteremről már nem is beszéljünk, mivel sajátot építünk, bonyolódott a helyzet és megsokasodtak a tennivalók.Megvan már minden árajánlat már csak a megfelelő telket kell megkeresnünk vagyis bezsebelnünk jó áron :)

A héten oviszünet! Nincsen hozzáfűznivalóm :D Élvezem az édes semmittevést :D

5 megjegyzés:

Szandra írta...

Csak nem Amerika az úticél? :D Na mesélj csak ;)

brü írta...

Hova utaztok?Mikor?kivel? :D

Annamari írta...

Szandra, a fene azt a jó megérzésed :D :D de igen oda :) Los Angeles/Las Vegas (viszont egyik pillanatban mennék a másikba meg nem, a gyerekek anyukámmal lesznek meg anyóssal itt nálunk , de mindenki azt mondja ne parázzak ez lesz az első külön nélkülük, úgy volt hogy mindannyian megyünk Floridába de mikor ellopták a cuccaim lemondtuk, aztán mikor meglettek vissza akartuk csinálni de már nem lehetett csak kettőnknek, viszont apa azt mondta hamár ketten akkor Vegas, nagyon nehezen hagyom itt őket sőt lehet az átszállásnál én inkább visszafele fogok jönni mint tovább :D ) de Mon rám szólt,hogy igenis tessék elmenni és jól érezni magam.

brü 13-19-ig apával

Szandra írta...

Fú, hát érezzétek NAGYON jól magatokat! Helyettem is játssz el jó sok pénzt hihi, de nyerjél is.
A gyerekeket elhiszem, hogy nehéz itthon hagyni. Jó messzi célt választottatok első kettes kiruccanásra :D Nekem most EGY napig voltak anyunál (ottalvással), és dolgoztam is, de basszus annyira hiányoztak :-o Még én se hittem el. puszi

Annamari írta...

Szandra hát volt róla szó,hogy visszük az étteremre szánt pénzt és megduplázzuk :D :D