2013. március 8., péntek

Nincsenek elvonási tünetek egyelőre

2 napja nem ittam kólát, nem gondoltam volna,hogy kibírom de egyelőre nincsenek elvonási tüneteim :) lehet később lesznek :D  Eddig maximum egy délelőtt erejéig sikerült türtőztetnem magam.Ami a legfurább,hogy leginkább vizet iszom!!! én vizet?!? basszus és még jól is esik :D na ezt nem gondoltam volna

Még a red bullról való leszokás is terítéken van de az valahogy nehezebben megy, igaz az eddigi 2-3-4 dobozhoz képest mára már csak 1-et iszom, de ahogy kitipegek a konyhába az az első,hogy nyúlók a hűtőbe a red bullért, szerintem ez olyan mint másnak a kávé :) és nem vagyok meggyőződve róla ,hogy egészségtelenebb mint a kávé.

Meg kell műtettnem a lábam a minap voltam dokinál megnézetni, nem vagyok elragadtatva tőle, reménykedtem lesz valamilyen más megoldás is, 4 nap kórházban te jó atyaúrrrristen :/ de nincs apelláta muszáj lesz ősszel rászánnom magam, így is nem tudom,hogyan fogom bírni az étterembe ilyen lábbal.Ha kibírnék vele még 2-3 évet mire megérik bennem négyeske akkor nem kellene extrába kórházba feküdnöm, hanem szüléssel együtt letudnám. Nem bolondultam meg jól látjátok,szeretnék még egy kisfiút! :)

5 megjegyzés:

gorane írta...

Vigyázz a colával!Tényleg csak jó tanács.Kivonja a calciumot a csontokból,sajnos elég sok ilyen csontot láttam a munkám során.
2 éve még én i energiaital függő voltam,amikor terhes lettem leraktam és azóta sem ittam..Igaz kávézni kávézok,naponta 2-3*.
Miért kell a lábad műttetni?
Még egy baba♥De jó,a szívem mélyén én is szeretnék még egyet,de nem lesz már,most az elkötésen gondolkodunk....:(
Puszi nektek!

dorkukac írta...

hozd előbbre a babaprojektet és 2 legyet 1 csapásra lesz!

Annamari írta...

gorane, visszér miatt,nagyon csúnya a lábam

sokáig gondoltam én is az elkötésen tudod hiszen írtam róla, most viszont úgy döntöttem ha bejön az étterem akkor azért szülők még egyet ha nem akkor meg azért :D


Dork@ nem tudom előrébb hozni az étterembe nekem is dolgoznom kell és az most fontosabb ... másfél évet adok neki,hogy lássuk mi a helyzet és utána jöhet Huba ha akar :D

Szandra írta...

Nekem egy szenvedélyem van és az a kóla. Nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom :D Ez had maradjon már meg. Nem liter számra döntöm azért magamba :)

brü írta...

Nem tudom elképzelni hogy lehet ennyire szeretni ezeket a szarokat :D