2013. április 5., péntek

Hannicsek a különleges

A két nagy nagyjából egyforma de Hannicsek maga a tökéletes ellentétjük. Holly meg Ármin pölö ha betegek akkor két-három nap és annyi már kutya bajuk sem viszont vagy 10 szer egy tél alatt, Hannicsek viszont nehezen lesz beteg, láza max kétszer van egy télen  viszont ha beteg lesz akkor hetek a gyógyulás mint  most is szenvedünk már hat hete, igaz orrfolyáson kívül semmi más tünet nincsen és nem volt beteg már isten tudja mióta.

Első és másodszülöttemnél a csend az gáz :D nagggyon gáz, viszont Hannicseknél a csend az csend és nem rosszaság miatt hanem ilyenért mondjuk, ma répapucolás közben tűnt fel a csend, egyedül volt itthon mondom utána nézek merre kóricál, kihúzta a takaróját az ágyából és lefeküdt a szőnyegre, Ő ha rosszban sántikál akkor hangos, kiabál közben vagy nyafog ha éppen nem sikerül felmásznia könyvespolcra, csend még akkor szokott lenni nála ha megkaparint valamit az édességes szekrényből, ki tudja nyitni és már dézsmálja is. A két nagy ha öltözni kell jönnek, Hannicseket viszont folyton hajkurászni kell mert ha öltözni kell menekül és ha sikerül elkapni akkor is kábé 10 perc az elterelő hadművelet majd miután sikerül valamivel elfoglalnom van nagyjából fél percem ,hogy 3-4 rend ruhát ráadjak, egy másodperccel sem több :D A legeslegbújósabb a cukorbandából. Ennyire mint vele még egyikkel sem volt ilyen fárasztó az autózás, mert 10 alkalomból 8szor végigordítja a Sopronig tartó utat. (de gáz nincs! cd van és max hangerő, majd miután rájön,hogy nem tudja túlordítani, elhallgat és tapsikol a tenyerével a lábán a zene ritmusára) Míg a két nagynál rosszabb evő gyerek nincs a földön és ez igaz rájuk amióta rendes kaját esznek, addig Hannicseknek bármit bármikor adhatok mert mindent betol, nincs válogatás.Éppannyira akaratos mint a két nagy együttvéve vagy sokkal jobban, mondtam is anyósnak,hogy ezagyerek az akaraton kívül mást nem is örökölt vagy mi a szösz??? Kis harcikakas ,nem hagyja magát :) de sorolhatnám még reggelig, hogy mennyire különleges kiscsajszi Hannicsek!!!

 Húsvéti bizgentyűkutatás utáni jól megérdemelt pihenés, merteza nyuszikoma volt olyan rafkos,hogy szanaszét szórta a cuccokat a kertben és szegény gyerekek nem győztek caflatni a kincsek után.


2 megjegyzés:

gorane írta...

Egyem is meg!♥Olyan kis cukorfalat!Nálunk a csend a haramadiknál is rosszat jelent:))
De az öltözködésben ugyanezt csinálja....már szakad rólam a víz mire felöltöztetem és el bírunk indulni valahova.Az esti és reggeli fürdés utánról nem is beszélve.Egyszerűen meztelen lenne egész nap.Csak lenne már nyár,egész nap kisgatyában szaladgálhat.Már jól be is vásároltam belőle.:)
Puszi Nektek!
Mi újság "orrfolyásügyileg?"

Annamari írta...

Andi, nekem mindhárom szeretne meztelen lenni, normális esetben felöltöztetem őket, majd amíg apa leviszi, beköti és feláll az autóval a bejárati ajtóhoz én gyorsan lezuhanyzom :D

orrfolyás múlik kopp-kopp, eddig vég nélkül folyt tegnap csak kétszer kellette megtörölni neki, remélem mire indulunk elmúlik teljesen.