2013. április 1., hétfő

Hannicsek és az orrfolyás

Tehetetlen vagyok, Hannicseknek 6 hete folyik az orra, úgy nagyjából.Hol úgy tűnik na még egy két nap és vége hol pedig egyszerűen megállás nélkül folyik az orrából, két napig volt szünet amikor is Hollyék lettek náthásak amit egy két nap alatt letudtak de Hanna már megint egy hete takonykóros :( hiába adok bármit,hiába csinálok bármit az orra csak folyik, szívjuk orrszívóval, fújjuk tengervízi sós oldattal.Adjatok tanácsot mi a fenét csináljak,hogy végre már ez a csepp emberpalánta normális módon levegőhöz jusson. Azonkívül,hogy napközben kicsit nyűgösebb (többet akar kézben lenni) és ha papírzsebkendőt lát menekülőre fogja a dolgot semmi gáz nincsen, jár-kel fel alá, szaladgál, alszik este 8-tól reggel 8-ig simán, eszik mint mindig vagyis bármit bármikor, láza nincs nem is volt.De irgalmatlanul bosszant ez az orrfolyás, vigyem vissza megint dokihoz? Megint csak ugyanazt fogja mondani,hogy náthás. Roppant módon boldoggá tenne ha végre már tiszta orral halhatnám szuszogni. A szívem szakad meg érte :( Ha van valami jó ötletetek szívesen fogadom :)

5 megjegyzés:

Hella Seres írta...

Iktasd ki a tejet és tejtermékeket egy időre :) Légúti gyulladások hátterében gyakran ez állhat.

Annamari írta...

Hella, na ezt ne is tudtam, megfogadom, habár gyerektejet iszik gondolom az ne lehet,vagy? de a pudingokat szereti mondjuk, na megpróbálom nemsoká elmegyünk Árpival szeretném ha tiszta orral hagyhatnám itt

gorane írta...

Szia!Nálunk is hasonló volt a helyzet Arnival.4 hétig volt taknyos hol jobban hol kevésbé.Vittem a dokihoz állandóan,hogy folyik az orra.Ja és a szeme is állandóan visszatérően begyulladt.Cseppentettünk már tengervizet,anyatejet,orrcseppet néhány napig elmúlt de visszatért.Végül cyloxan cseppet kaptunk amit orrába szemébe fülébe kellett cseppenteni.
Azóta rendbe jött.nem folyik az orra és a szeme sincs begyulladva.(kop kop kop)
:)Remélem gyorsan rendbe jön Hannicsek is♥

Névtelen írta...

ha vízszerű és a takonykóron kívül tényleg semmi más tünetet nem látsz, lehet allergiás reakció valamire.
de inkább vidd vissza a dokihoz, hisz tényleg ezer oka lehet egy elhúzódó náthának.
- szerintem mindegy, hogy gyerek v normál tej. esetleg növényi tejeket itass vele.
gyógyulást Hannának.
dius

Puccos írta...

na én ilyenkor szoktam azt csinálni hogy nem adok neki semmit......:)és beszokott jönni.