2013. október 14., hétfő

Hannicsek

Az egyik dolog amitől rettegtem bekövetkezett, Hannicsek meg Ármin a  fotelban sziesztáztak amikoris Ármin egy hirtelen mozdulattal felütötte Hannicsek cumisüvegét ami éppen a szájába volt és kitört fölül elől az egyik foga, nem csak sírni tudtam volna hanem sírtam :( csinálhatom ugyanazt végig mint Hollyval éveken keresztül nem volt foga elől mert köbö pont ennyi idősen mint Hannicsek leesett a fotelból és kitört két foga fölül elől :((( a történelem ismétli önmagát, de nem jajveszékelek tovább :) ennél nagyobb problémánk sose legyen. Hoztam pár képet a szóban forgó nőciről :)

8 megjegyzés:

Orsy írta...

Ilyen nálunk is volt :( Zsombi másfél évesen elesett cumival a szájában. Mindkét keze zsebre volt dugva...az egyik felső metszőfoga azóta is hiányzik... :/ Jobbulást Hannicseknek. Remélem nem fáj neki.

Reni írta...

Szerencse a szerencsétlenségben,hogy ez még tejfog volt!

Névtelen írta...

szeme se áll jól kisasszony. tündéri :)
Ati volt ilyen foghíjas, 2 éves korától, utána olyan furcsa volt fogakkal látni, mikor kibújt a maradandó.
egyéb más nem történt, az a lényeg, ennél nagyobb baj sose érje.
skarlát? meggyógyultatok?
puszi, dius

Éva Elekné írta...

Gyönyörű ♥

Rena írta...

Így is gyönyörű kislány :) Amúgy nem semmi, hogy mennyire hasonlít Hollyra... Nem szoktad őket összekeverni? :D A 3. képen azt hittem, hogy Holly van még kiskorában.

Annamari írta...

solya sajnos nagyon sokszor sír,hogy fáj :( Holly sosem panaszkodott anno de Hanna igen

Reni igen, csak tudod Hollynál is olyan rossz volt ráadásul neki 3 is letört és akkor mindenki kérdezgette tőle mikor nevettet ,hogy jaj sok édességet ettél ugye, én meg mondtam volna,hogy anyád és rohadtul utáltam hogy mindenkinek el kellett magyarázni különben úgy néznek rád mint a véres rongyra

dius éppen tegnap akartam válaszolni neked,hogy jupi minden okés, erre ma csontlázas volt mikor mentem érte a suliba, azt mondták lehet,hogy tüdőgyulladás, holnapra kiderül :/

Rena igen nagyon egyformák :) találtam is egy képet :)

csajok köszönöm ♥
csajok köszönöm ♥

Orsy írta...

Hogy van Holly? Remélem nem lett tüdőgyulladása! Jobbulást neki is!

gorane írta...

Annyira szép!!!♥
Egyem is meg,remélem nem fáj már a fogacskája!