2013. október 5., szombat

Skarlát

Pár olvasom akik a facen is ismernek már tudják de vannak akik még nem :) Holly skarlátos! halleluja! már annyira hiányzott valami ami felborítja az amúgy mostanában tökéletes mármár túlontúl idilli hétköznapjainkat, nem is tudom mit reméltem vagy gondoltam? ez előre sejthető volt,hogy valami nem stimmel ezzel a minden okés sztorival.Mégis mit vártam?Az a teóriám miszerint az idén télen olyannyira fittek vagyunk,hogy minket minden nyavalya el fog kerülni, hát megdőlni látszik pedig még a tél el sem kezdődött! Nos mit reméljek ezek után? Ármin náthás én náthás, Hannicsek valami izgi nyavalygós stílust öltött magára, és a maga megazén szórakoztatásomra éjszakánként ordítva anyázik, jó esteben CSAK kétszer-háromszor rosszabb napokon óránként, olyan üdén festhetek reggelente,hogy öröm lehet nézni, azt várom,hogy a gyerek mikor meglát reggel,úgy rohangál majd a házban mint Kevin a reszkessetek betörőkben :))) a jelenet megvan mindenkinek ugye? szóval most 3 napja átmentem nem alvósba mivel Hannicsek meg Holly nem egyszerre nyavalyog, de nem ám, szépen kiszagolják mikor bóbiskolok el és na majd akkor rákezd egyik vagy másik, hát végülis minek nekem aludni? aludtam már eleget a 33 év alatt nem? osztottam volna be :)))

próbálom megfejteni a kódot mi ütött Hannicsekbe aki garantáltan minden idők legrafkósabb emberpalántája, leírni nem tudom! Őt ismerni kell :))

Bevásároltam Aloe termékekből, nem keveset fizettem. A középen lévő Aloe2Go-t eladnám!!! egyet megkóstoltam és képtelen vagyok belőle még egyet meginni, ha csak rágondolok már akkor hányingerem van , egyesek állítják,hogy ez rohadt finom meg igyam narancslével stb-stb de már a tudattól is hányingert kapnék,hogy benne van az üdítőbe :))) A tea sem a szívem csücske de az ugyancsak gáz mézzel valamit ki lehet hozni belőle :D viszont a Forever Kids vitamint és a C vitamint nagyon szeretik a gyerekek, az biztos,hogy az idei tél kelléke lesz nap mint nap, a kék krémmel is elégedett vagyok, Ármin bőre mint tudjátok okoz némi fejtörést de remélem és egyelőre úgy néz ki,hogy igen, jó lesz rá. Naszóval az Aloe2Go-t 20000.- forintért vettem 30 darabos én a 29 darabot 15000.- odaadom csakhogy ne a szemét legyen a veszte mert ahhoz túl sokba került, ha valakit érdekel írjon :) itt elolvashatjátok mire való:  Aloe2Go

6 megjegyzés:

Szandra írta...

Ilyen aloe izéket mi is ittunk, senkinek nem ért semmit és szerintem is bűn rossz :D A gélt használom, meg van növényem is, de nem esküszöm, hogy hú mennyire segítene. Hollynak jobbulást!

Névtelen írta...

gyógyuljatok. nekünk 3 éve béres csepp, c-vitamin, aktival kid ami bevált. szept-től dec-ig adom, és még tavasszal kb 1 hónapot.
most megcsináltam a fészről ezt a citrom-méz-gyömbér cuccot, reggel mindenki eszik 1 kanállal. dius

Andrea Gungl írta...

Na az én gyerekeim menekültek a Forever Kids vitamintól. Nagyon utálták. Mi most ezt esszük.Tavaly télre nagyon jól bevált: http://www.apothekenbote.at/nahrungserganzungsmittel/immunsystem/immun-44-saft-300ml.html

Andrea Gungl írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Reni írta...

Jobbulást!

Annamari írta...

szan, a krém most elég jól néz ki, eddig semmi nem volt jó Ármin ekcémájára, de ez a lötty ihatatlan, borzalom.

dius mi ez a citrom-méz gyömbér? érdekelne, anyumnak meg nekünk is szuper lenne szerintem

Andim valahogy a vitamint imádják ,Hanna külön feszkót ad elő,hogy még egyet adjak neki

Reni köszönöm :)

és köszönöm mindenkinek a facen is :)