2013. november 23., szombat

Egyszer volt hol nem volt

avagy rengeteg minden történt de a felére sem emlékszem. Még nem írtam róla de hol magasan szárnyalok hol pedig zuhanórepülésben vagyok, a kór neve depresszió. Elvagyok úgy különösebben semmi gond nincsen csak vannak bizonyos napok amikor nagyon világvége hangulatom van, szerintem most már jobb, egy Sedatif pc nevű nyugtatófélét szedek és határozottan jobb, kevesebbet van rosszkedvem, SZERINTEM, de ha rossz kedvem van akkor még a kaki is büdös, simán leülök egy kiöntött pohár tej mellé a földre sírni és sokat sírok ott ahol senki se lát. Nem szeretem ha gyengének látnak, senki ne lásson összetörni mert az olyaaan, OLYAN!!! de eljött a pont amikor rájöttem szednem kell valamit, ez akkor volt mikor Holly megkérdezte,hogy anya elköltözzünk egy hétre a mamához,hogy nyugalmad legyen? Utána meg azt kérdezte,hogy -Anya tudod mennyire szeretlek? Annyira,hogy annyi szeretlek anyát mondanék,hogy 15 hétig tartana ♥♥♥ Nehéz de tudom,hogy hamarosan nyugodt leszek és olyan mintha perwollal mostak volna vagyis majdnem új :)

MÁS: Mindjárt itt a karácsony és én már nagyon nagyon nagyon várom. De például rohadtul pofán tudnám vágni azt aki olyanokat mond,hogy ez is csak egy ünnep és az év többi napján is szeretni kell egymást nem csak karácsonykor, hogy miért nem fogja inkább be az arcát? milyen érzelmileg toprongy ember mond ilyent? Nyilván nem csak karácsonykor szeretem a családom barom !!! -ennyit tudnék köbö válaszolni. A karácsony meghitt és varázslatos és gyönyörű és imádat, akinek a karácsony teher az egy IDIÓTA!!!! így csupa nagybetűvel ... imádok készülődni, imádok díszíteni,a gyerekek arcáról nem is beszélve mikor meglátják a fát :) a jövő vasárnapot is nagyon várom amikor kigyúlhatnak végre a házon az első fények és meggyújthatjuk az első adventi gyertyát. Szóval előttem nem nagyon áll meg senki aki nem szereti a karácsonyt!!!

MEGINT MÁS: Holly iskola, hát erre csak annyit mondok,hogy pffffffffffffffffffffff jó sok effel :) rohadtul utálja, minden egyes házifeladat megérne egy külön bejegyzést. A tanító néni szigorú, szülői értekezleten szóvá is tettük,hogy túl sok a a házi feladat, alig várják a gyerekek,hogy tovább képzés legyen havonta két nap mert akkor más tanítónénivel vannak.
Ármin oviba jár 3 hónapja most már bemegy a terembe is :))) na jó ez vicc volt bement eddig is de mennem kellett vele és leülni valamit játszani majd mikor belemerült eljöttem, akkor már nem volt gond. Ha valaki hozzászólt hátat fordított ha valaki hozzáért kalimpált és nyavalygott (visított mint a fába szorult :))))) , most már csak a játékokig kell elkísérnem :) kivesszük puszit nyomok a fejére,mondom,hogy majd jövök válaszol hogy jó és ennyi és nagyon aranyosak az óvónénik is,érdekes,hogy sose sírt vagy csinált fesztivált sose mondta,hogy nem akar ott maradni,most egy óvónéni van akivel szóba áll, Ő nagyon szimpi neki, már köszön ha eljövünk és kezet fog az óvónénikkel, viszont elkezdte rágni a rongyiját és néha bepisil. Sejtem,hogy  nyelv miatt volt a probléma, most mutat rá mindenre és várja,hogy mondjam németül ha mondják neki,hogy a papucsát ottfelejtette vagy a rongyi bent maradt a terembe már értheti mert megy is érte ahogy szólnak neki és keresi.

Ármin perlekedik,kimostam a rongyiját, most itt áll mellettem és veszekszik velem :D :D
-Kimostad a rongyimat?
-Igen,hogy jó illatos legyen, szagold csak meg. :)
-A hátulja nem tiszta nem látod. (megjegyzem fogalmam sincs mit lát)
-Jaj nem láttam bocsánat.
-Mondtam neked,hogy rendesen mossad ki!!!

Szóval zajlik az élet :) most írtam egy csomó mindent emésszétek :)

8 megjegyzés:

Orsy írta...

Szia szomorúan olvastam a depressziós részt és bár tudom hogy nem vígasztal hasonló cipőben járok...De napról napra jobb ha muszáj akkor szedd a gyógyszert! És kitartás! Fel a fejjel! Menni fog. Én is ezt modnogatom magamnak! Puszi :)

Névtelen írta...

szió, én ilyenkor azt mondogatom magamnak lesz ez még így se, és megpróbálom magam a hajamnál fogva kihúzni. meg a jó oldalt nézni, persze nem mindig sikerül. kitartás. doki adta a gyógyszert?
karácsony - én már akkor és ott, szenteste imádom. amikor jön az öröm és a játék. előtte nem, mert tömeg van, mert nincs téli hangulat, mert az emberek jó része idegbajos, mert......
Ármin, biztosan a nyelv miatt. otthon csak magyarul beszéltek egyébként?
a suli nálunk is szükséges rossz, mindig azt mondom Atinak, próbáljon benne valami jót is találni mert még sokáig oda kényszerül járni.
sok puszi. dius

gorane írta...

Szia!Végre,hogy írtál! ♥
Sajnálom én is ezt a depis időszakot :( Remélem mielőbb jobban leszel!
Néha úgy érzem engem is elkap...és olyankor úgy mennék valahová 1 napra vagy csak 1 estére kikapcsolódni,de nem lehet...Holly pedig egy kis tündér,ahogy vigasztal és hogy észrevette nem vagy jól.

Hú a Karácsonyt már mi is nagyon várjuk!Már készülnek a díszek.Sajnos a mi környezetünkben elég sok olyan van,hogy"ha egész évben nem törődtek egymással akkor miért pont akkor???"hát szerintem meg pont akkor be lehet esetleg pótólni,vagy ki lehet békülni és egy ok arra ,hogy szeretetben együtt legyünk ♥
Sajnálom szegény Hollyt,hogy ilyen nehéz a suli.:(Nem éretm miért készítik ki őket már ilyen kicsiként.Petra is nagyon kínlódik.Rengeteg a lecke ,a tanulni való,az udvarra hétköznap szinte ki sem jut. :(
Árminnak micsoda szövege van!♥
Puszi Nektek! És kellemes készülődést az ünnepekre!!!

Szandra írta...

Végre írtál ♥
Ezeket a karácsonyos beszólásokat én is utálom. Gondolom az az ember más ünnepet se tart, mert akkor ne csak szülinapon ajándékozzon pl. Karácsonykor kicsit lassítunk is, mindenkire ráfér a pihenés....
Sajnálom, hogy nem tetszik az iskola. Nekünk szerencsénk van, Márk imádja. Jó a tanár, kevés a házi, mégis mindent tudnak ezek a gyerekek :) Kiváncsi vagyok Liára majd....

Annamari írta...

solya, mikor rossz kedvem van akkor nagyon nehéz, mikor rájövök,hogy rossz kedvem van akkor elkezdem szidni magam,hogy nem vagy te normális, gyönyörű életed van mi a francot keseregsz ... ez általában segít és óráról órára jobb ,általában harmadnapra teljesen visszatérek önmagamhoz és akkor 1-2 hétig jól vagyok, de a legapróbb vita is 100x annyira kiborít mint normál esetben, az étterem miatt is nagy a nyomás és félek ha nem kapjuk meg a pénzt rá elmerülök.

dius igen doki de nem akartam semmi erőset amitől kába vagyok, ez egy homeopátiás nyugtató, egyelőre elég ez ha nem javulna akkor váltanák gyógyszeralapúra de ez nagyon jónak látszik :), .......... igen a karácsonyi bevásárlás elég stressze az emberek totál meg vannak zakkanva és kettőt nem lehet lépni az áruházakba, hogy az idén ebből kimaradjak már a gyerekek ajándékai megvannak és igazából az idén azt beszéltük mi felnőttek nem veszünk semmit, de azért persze készül ez az. A legjobb hogy együtt lehetünk 24-én mind és én mindig alig várom már,hogy megérkezzenek, sajnos van egy ismerősöm ahol láttam,hogy ezt mind muszájból csinálja,hogy a szüleihez kell menjen és ez teher neki stb, nagyon gáz kívülről nézni,hogy úgy indul el a szüleihez egy-egy összejövetelre mintha vágóhídra vinnék :/ ...... a sulit próbálom én is Hollynak kicsit játékosra venni és mondogatom,hogy sajnos ez olyan amit nem mi döntünk el, habár már elgondolkodtam rajta,hogy levizsgázok és magántanulók lesznek de nem vagyok benne biztos,hogy jó lenne

gorane úgy örülök,hogy örülsz, azt hittem napokig nem fogja olvasni senki mert régóta nem írtam :) .... egy szabadnap nagyon jó lenne, rákaptam az ízére tavasszal mikor ketten elmentünk Árpival és annyira hiányzik egy kicsit ketten lenni, az is lelombozott,hogy most októberben mentünk volna Floridába de Holly skarlátja miatt le kellett mondani, gondoltam kicsit feltöltődöm de nem jött össze, de most tölt a karácsony ezerrel, ebben bíztam mindvégig,hogy jön a karácsony és kihúz a pácból :)

szandrám ♥ a karácsonynak van egy olyan feelingje amit az év többi napján nem lehet előhozni, nem tudom én sem hogy miért de karácsonykor minden olyan más ♥ ... hát reménykedem,hogy Holly is megkedveli előbb utóbb, az is baja lehet,hogy nem Ő a leggyorsabb és ez mégjobban elveszi a kedvét mert nagyon maximalista, de még lehet Ő a legjobb :) mondtam neki ezzel ne foglalkozzon ne akarjon nekem azzal megfelelni,hogy kitűnő tanuló, ne bukjon meg a többi nem érdekel, ez hátha inspirálja :)hát Árminnál ki fogom harcolni mindenáron a plusz egy ovis évet az tuti, habár addig még sokminden változhat

Reni írta...

Milán szeret suliba járni,de nagy a nyomás rajta is...szigorú mindkét tanító néni,de nagyon szereti őket,nála a makacs természete és a nagy mozgásigény okoz néha problémát és maximalista Ő is.
Depresszió.Tudom mi az.De hidd el,ha kell akkor bizony igenis igénybe kell venni a gyógyszert is,az elején én is próbáltam a humánusabb megoldást...sokáig használt a Frontin 25mg...de egy idő után kevés volt...Tudod,hogy n pszichiáterhez járok,de most már jelentősen csökken a gyógyszerem adagja.Sokkal jobban tudok küzdeni az akadályokkal,mert egy jó szakemberrel megbeszélhetem a problémáimat.
Karácsony?Imádom!Már most tele az asztal kézműves díszekkel,megy a suliba is belőlük...gyűjtöm össze mit süssek...az ajándékok egy része a szekrényben...

Mariann írta...

A depresszióról inkább most nem írok semmit. Talán tudod...

A karácsonyos részt viszont fogod látni a facebook-on, ha nem haragszol. A gondolataimat olvasva írtad e pár sort...!!!

Puszi, :)

Timocska írta...

szia! sajnos ez az ősz szerintem kiüt mindannyiunkat... :-( én is így vagyok, hol jobban, hol kevésbé :-(
írok emailt teljesen más témában!