2013. december 17., kedd

Időhiááány!!! és a három roszcsont

Annamari hívja Londont!!! London jelentkezz!!! Időre lenne szükségem, miért nem  állíthatom meg éniiiis mint stohl buci a vv-t ? Itt állunk a karácsony küszöbén és amíg eddig azt hittem,hogy minden okés tegnap rá kellett jönnöm,hogy naon-naon el vagyok úszva. Bár ennél nagyobb gondom sose legyen. A blogolásban sem tudom tartani a tempot mááá megint egy hete nem írtam, pedig lenne mit.
 Írhatnék arról ,hogy múlthéten csodálatos hóesés volt mifelénk, az útszéle is szépen díszítve volt árokba borult gurult vészvillogós autókkal, nem a hóeséssel volt a gond hanem a hatalmas szélvihar ami azt kísérte és persze azokkal a kedves autósokkal akik AZT hiszik tudnak vezetni és közbe meg nem, én spec. kötelezővé tennék mindenkinek legalább egy vezetéstechnikai tanfolyamot főleg tél előtt.Nem és nem és nem fogják fel,hogy nem száraz úton közlekednek és tényleg már éppen aktuális lenne egyeseknek felfogni,hogy az útviszonyoknak megfelelően vezessük azt a kurv@ gépjárművet!!! (má bocsánat)

Aztán írhatnék még arról is,hogy nagyleányom nem bír magával míg valamelyik testrészére gipsz nem kerül, felmászik az ajtókereten majd leugrik, ügyes meg bátor meg minden de inkább Ő sírjon,hogy nem engedem mint én sírjak a kórházban.

Aztán írhatnék  a kisebbikről aki tutifix,hogy fiúnak készült de annyit mondogattam,hogy nekem lányom lesz, hogy nekem sikerült de Ő bizonyos férfiúi szokásokat nem vetkőzött le magáról :)) mint például telefonnal megy a bilire kakkantani és ott ücsörög hosszú perceken keresztül a bűzben, mert azért lássuk be van bukéja a cuccnak és játszik az okos telefonon az okoskisjány.

Ésmég itten van harmadiknak ez a jófijú, aki az oksokisjánnyal együtt betolt sutyiba egy levél oscillococcinum -ot  ami hat fiolából áll. Egyébként nagyon ajánlom nekünk szuperül bevált, 3 nap után már szinte kutya bajuk míg máskor 1-2 hét is volt mire végre jól voltunk.

és a végére betolok egy cocacola reklámot ami iiiiisteni mint maga a cocacola :)))

 

2 megjegyzés:

Szandra írta...

Mivel vagy elcsúszva? Én konkrétan lelassítottam, végre szabin vagyok, nem kerget senki :) Lézengek a lakásban és pakolgatok jobbra-balra :D Aztán 24-re kész lesz minden.

Annamari írta...

Szan, úgy terveztem,hogy max december első hetében meglesz minden ajándék, a gyerekekét ma fejeztem be, még hátra van anyum,apum és a férjecském :), holnap egész nap takarítok és bejglit sütök, hétfőn fodrász, maradék ajándék és az utolsó simítások, jaaaaa és nincsen fáááááánk, totál kész vagyok tőle, minden évben legkésőbb november közepén ki volt választva fel volt cetlizve a fa a kereskedésbe ehhez képest ma 21.-e van és nincs fánk ... és nem is találom az igazit ma 3-om fa neveldébe voltunk vagy hogy a fenébe hívják ,nem találom az igazit és nekem az kellllll :)