2013. december 10., kedd

Kidőltek a sorból

Eddig 4-en kidőltek a sorból. Hanna és én tartjuk még a frontot, habár az ágyba vonulás alkalmával éreztem némi túlfűtöttséget nála de remélhetőleg képzelődtem csak :) Egyébként Ő a legmasszívabb kismackó a cukorbandából, mióta megszületett ha emlékezetem nem csak ( habár ez igen nagyképű megjegyzés mert az emlékezetem na az aztán hagy némi kívánnivalót maga után, de inkább nem részletezem csak ráfogom a nyuszira) 3-szor volt téli náthában szenvedő egyed. Úgy pattannak le róla a bacilusok mint gumimaci a libikókáról :))) Ármin kezdte a sort azzal,hogy egyik napról a másikra elment a hangja és két napig folyton lázas volt, harmadnapra "csak" éjjel, Holly folytatta a sort 3-4 nappal később,hogy fáj a torka és sírt és lázas lett és kapott mindent ami finomságos, homeos meg natúr majd szépen ki is terítette utána a szobából a wc-ig, hurrá-hurrá imádjuk este 10-kor felnyalni a fél házat öklendezve mert én mindent bírok csak ezt a szagot nem, képes olyan szintre fejleszteni a köhögést,hogy kijön még a múltheti "vattacukorral töltött kürtöskalács" is. És a sort egyelőre zárta drága férjem és kedvenc apósom, köhécselnek és trombitálnak egész nap, gondolhatjátok milyen istenkirályság egész nap köhögést hallgatni, de már egészen megszoktam, gondoltam felveszem és feltöltöm a jutyubra, kis zene aláfestés és egész jó album kerekedne belőle. Mivel Holly és Ármin már egész jól van (persze azért Holly ma reggel mikor iskolába kellett volna menni eljátszotta a hattyúk dalát én meg jól bevettem) szerdán mennek suliba oviba mert délelőtt két gyerekkel több van itthon mint kéne :))) Két éjjel óta alszanak nyavalygás nélkül én pedig próbálom levetkőzni a zombi maszkot. Úgy terveztem hétvégére kutyabajuk sem lesz :) Árpi egy hete letette végre a staféta botot és április végéig biztosan itthon lesz, ha az étterem sikerül akkor persze már nem is megy vissza.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

gyógyuljatok (méz+citom+gyömbér, minden reggel 1 kanálnyi, mi most ezt nyomatjuk (kop-kop)
dius

Annamari írta...

dius,hogyan is csinálod ezt a gyömbéres dolgot? megfőzöd teának vagy?

Névtelen írta...

vagy:) - veszel egy fél friss citromot, és egy kis darab, úgy 3-4 centis gyömbért. jól megmosod (ne hámozd), apró kockákra vágod, bedobod egy befőttesüvegbe és leöntöd mézzel (én úgy csináltam, hogy teljesen ellepje). be a hűtőbe és naponta 1 kanállal megenni.
- én a gyömbért és a citromot bedobálom apránként teába (max épp langyosba), csak a mézet esszük le a cuccról. de átveszi az ízeket, meg a vitaminokat -
nagyon finom egyébként
mivel a c vitamin hőérzékeny, így forró teába hiába teszed, pont annyit is ér. dius