2014. január 14., kedd

A vonulás fajtái

Vonulnak a  kölköcskék! Ősz nincs és mégis, úgy látszik nálunk téli vonulás van. Holly nagyon ritkán jön csak ha rosszat álmodik, Ármin úgy mellém kiskiflizik,hogy észere sem veszem csak reggel mikor feltűnik,hogy oppá eggyel többen vagyunk az ágyon :) Hannicsek viszont más, nála különböző fajtái vannak a dolognak az én szórakoztatásomra, régen a diszkóban buliztam manapság meg a szobák között ingázok :)))

Szóval 4 fő kategória van:
1. (éjjel 4-5 körül)Egyszercsak az éjszaka kellős közepén késztetést érzek arra,hogy kinyissam a szemem. Kinyitom. Abban a pillanatban te jesszus atyaúristen!!! valami oknál fogva rettenetesen megijedek a gyerekemtől és már már menekülőre fognám a dolgot mikor magamhoz térek, víz lever, szív dobog, stb ..... -Mit csinálsz itt szívem? -Anya én téged akarlak. (hát nem cukker? ilyenkor velem alszik ha nagyon fáradt vagyok és nem akarok a szomszéd szobáig gyalogolni de amikor épp szívtelenanya vagyok és igenis ki akarom aludni magam és kényelmesen és nem úgy ,hogy vagy 10x lefejelnek akkor szépen visszaviszem :))
2. (kettő óra magasságában)A következő felhozatal az,hogy felébred és szépen a szobájuktól az ágyamig lenyom egy kisebb fajta áriát,hogy zeng bele az egész falucskánk :) ilyenkor is két változat van vagy velem jön a tollasbálba vagy a sajátjába megy :)
3. (éjfél és 1 között) A harmadik változat a legszebb. Ül az ágyán és toporzékolosanhisztizve ordítja,hogy anyaaaaaa-anyaaaaaa , hát fel kell kelnem ... félkómásan átkullogok a szobájukba, vigyázva,hogy csak éppen résnyire legyen nyitva  a szemem nehogy túlságosan felébredjek. Megvigasztalom. Csukott szemmel ringatózva. Jó esetben sikerül, rossz esetben nem is engedi,hogy hozzáérjek csak egyszerűen toporzékol (díjat nyerhetne vele de komolyan) harmadik esetben pedig jól magamhoz térek és magammal hurcolom az ágyunkba, aztán vagy fél óra mire vissza tudok aludni.
4. és van még a négyeske, hát majdnem lemaradt, ez a kedvencem éjfél előtt kezdi és 4-5-ig félóránként anyázik, a harmadik félóránál már vissza sem fekszem :D
Hát csoda ha reggelre így érzem magam???
Ez nem mindennapos kopp-kopp. Mikor leírtam jöttem rá azonnal,hogy ezt most nem kellett volna, megérzi és holnaptól napi műsor lesz.

2 megjegyzés:

Orsy írta...

Jesszus...de együtt tudok érezni veled :) én ezt ma éjjel még megspékeltem egy olyan fasza kis álomsorozattal...hogy csak na... :)

Névtelen írta...

ez tetszett. szerencsére nálunk az esetek 98%-ban teljesen nyugis éjszakánk van (mióta leszoktak a ciciről, szóval jó ideje). de a maradék 2% - mivel ők ki nem kelnek az ágyukból éjszaka, így mindig én kell menjek (a kedvenc, amikor valaki kiabál, hogy anya, hányni kell.... és abban a pillanatban, odaérni nincs időm) dius