2014. január 12., vasárnap

Új év új ötletek

Jaj hát kezdem azzal,hogy leszedtük a fát ... még az ég alja is gyantás volt, hogy honnan a fityfenéből került annyi gyanta ide azt a jó isten se tudja és hiába kapartam fel, sikáltam, mostam, suvickoltam mint állat ha elmegyek a helyén basszus beleragadok valamibe hol itt hol ott, kész vagyok. Első gondolatként jó megoldásnak tűnt,hogy takarjuk le újságpapírral oszt csókolom :) de azóta támadt egy sokkal jobb ötletem :D nem tetszik a padlólap törjük fel és rakjunk másikat. :)) úgyis festeni kell mert unom a színeket akkor egybe lezavarjuk nem?!? Higgyétek el szeret a férjem érzem :)))))))))) Karácsonyfa leszedése közben potyogtak a gömbök,de csak úgy sitty-sutty, még jó,hogy nem a különleges szívemhez közeli darabok, pedig még csak közelébe sem volt senki, nahhh jó(!) egynek azért segítettem.

Elment a hangom alig bírok beszélni, nem tudok kiabálni mert olyankor borzalmas hangok hagyják el a számat és az semmiképpen sem tűnik fegyelmezésnek csak valami kis nyomi mesefigura hangjának :)

4 megjegyzés:

gorane írta...

A gyanta feljön a padlóról ha zsírral bedörgölöd.;)

Andrea Gungl írta...

higító !!! a festő üzeni. :D :D

Névtelen írta...

holnap szedjük (de nincs kedvem). biztos bele akarsz vágni egy padlótörés-festésbe? nekünk is ez az idei projekt, várom is nagyon, ugyanakkor utálom.
de ti nem amúgyis emeletet húzni készültetek?
dius

Annamari írta...

köszi csajok :), holnap még egyszer nekiesek

dius, de igen de most az étterem miatt stagnál minden, két építkezést nem bírnánk egyszerre, ha meg kész lesz az étterem és menni is fog akkor inkább egy másik házat szeretnénk :) ha végre síkra kerül és indulhat az étterem akkor meghirdetjük a házat, nem akarok emeletet nem akarok egy szem lépcsőt sem a házban :) viszont 1-2 évig gondolom még itt leszünk és festeni meg muszáj és a padló sem tetszik :D