2014. január 30., csütörtök

Holly ésa ziskola 2.

Előző bejegyzésben elfelejtettem megemlíteni,hogy minden szülő egyenként be volt hivatva a suliba, gondolom valami értékelés féle volt ez,azt mondta a tanító néni, Holly nyilván hátrányban van a nyelv miatt azért nehezebb neki: -Nagyon intelligens, kedves és ami a lényeg egy princesszin :))) ül a kis várában, ábrándozik (ezért lassabb, csinálja a feladatot egyszercsak abbahagyja ceruza a szájába és mereng a messzeségbe :) tanító néni kopog neki akkor visszatér az órára :)))   én megmondtam előre,hogy Hollynak még egy évig az óvodában van a helye, nem érett még meg arra,hogy 45 percen keresztül egy helyben üljön és figyeljen ... nálunk nincsenek a gyerekek felnőttként kezelve, nálunk a gyerekek azok gyerekek (még mi is a zapával :D ) és ez nagyon szembetűnő ha valaki tartósabban van velünk, boldogok és jókedvűek ez mindennél fontosabb nekünk :) Holly ezenkívül egy szeretet bomba, rengeteg szeretet ad és igényli is azt, olyan gondoskodó,hogy sokszor nekem van mit tőle tanulni. Nagyon tudja,hogyan kell az embereket kezelni, maga mellé állítani és mosolygásra nevetésre bírni. Egy kis csacsogónia , anyósom számtalanszor elolvad tőle ,anyukám megkönnyezi, ez a kedvesség ami belőle árad a mai felnőtt világra de még a gyerekekére sem nagyon jellemző. Nem tudom,hogy hátrány-e de megpróbálom majd kiképezni,hogy ne akarjon mindenkivel kedves lenni mert ki fogják használni. Pénteken matek felmérőt írnak, nagyon izgulok nagyon kíváncsi vagyok :) 

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

egyre inkább megerősödik bennem, jó döntés volt végigvinni, hogy maradhassanak az ikrek még oviban (júniusban lesznek 7, szept-ben kezdik a sulit)
szerintem meg kell tartani, erősíteni a gyerek alapszemélyiségét, persze nem árt felvértezni a külvilág ellen egy picit - de ez úgyis a mindennapok része.
puszi, dius

Annamari írta...

Dius, már bánom,hogy nem szálltam harcba de itt rohadt nehéz. 4 különböző helyre kell elmenni a gyerekkel és legalább abból három helyen azt kell mondják maradhat, a nyelv miatt talán ki tudtam volna játszani de mikor már az iskola igazgató úgy állt hozzá ,hogy miről beszélünk a gyerek tök okos mert 99% lett a felviteli test vagy mifene akkor már veszett ügynek láttam, de ki tudtam volna harcolni, már bánom nagyon ..... Árminnál nem fogom hagyni magam, Ő annyira játékos vagy hogy mondjam,hogy brutál lesz szerintem július 28-án lesz hat és akkor egy hónap múlva suli felejtsék el, nem fogom engedni, addig mindennek utána járok :) Hannicsekkel szerencsém van Ő nov. 30, majdnem 7 lesz mire suli kezdődik.