2014. szeptember 23., kedd

Újfent és még mindig

A lényeg,hogy folytatása következik vagyis folytatódik az előző évnek :) Holly töretlenül utálja az iskolát. Nem tagadom én is, már megint korán kell kelni, legalább 7-kor, pffffffúj de utálom :))) Holly minden reggel kómás fejjel eljátssza a hattyúk halálát, én meg Yoda mester módjára mondom neki,hogy jól van-jól van :)) mindezek után felöltözünk bevágok valami tízórait neki és elindulunk, van,hogy időben van ,hogy padlógázon :)) ez akkor következik be amikor csak fél szemmel nézek a telefonra és kábé huszadjára nyomom be a szundikálást :) A házi feladat idén valamivel könnyebb dió. Az órarend pompásnak mondható: hétfőn az első órában angolt is tanulnak és a szerdai utolsó óra kéthetente van csak, semmi felesleges tantárgy.
Ármin focizni jár és nagyon tetszik neki,a múlthéten Holly is velünk jött és neki is megtetszett, be is állt és focizni akar :O

Elkezdtük a védekezést is, mivel tavaly nagyon bevált a cebion és az oscillococcinum ezért idén az utóbbiból mindenképp betárazunk és most már két hete az echinacea nevű golyócskákat is toljuk. Viszont idén cebion helyett a citrom levét részesítem előnyben és amikor kedvünk szottyan tolunk egy kanál propoliszos mézet is :) ha elfogy a termelőtől vett igazi méz és nincs a közelben egy büdös kaptár sem akkor a bolti is megteszi, az árából ítélve még akár lehet benne méz maradvány is :))))
Végignéztem a vitamin felhozatalt hát engem nem győztek meg és nem is adnám a gyerekemnek, nem tudom mikor írtam erről utoljára de Ármin rettentően rossz evő, az étlap nála kimerül a mákostészta, milánói, vajaskenyér és levesekkel de a levesben is maximum répa,borsó és krumpli lehet, ezért neki most bevállaltam egy szirupot mert ugyan tip-top kis vasgyúró a kölök de fogalmam sincs,hogy mitől, ezt a szirupot a múlthéten találtam és csakis azért adom neki mert osztrák termék és öko :)

 Maximálisan gyógyszer ellenes vagyok ha lehet akkor mindent homeopátiával oldok meg :) mint például a stresszt sedatif pc -vel a torokfájást homeogene-9- cel :)

3 megjegyzés:

Andrea Gungl írta...

nyugi. az immun 44 tuti jó. mi minden télen ezt esszük,és kopp-kopp,Nándi nem is beteg szinte soha. max egy enyhe nátha néha.

Annamari írta...

Andy minden nap adod? egész télen?

Andrea Gungl írta...

igen.