2014. október 7., kedd

Karácsonyra hangolódás első szint

Aki egy kicsit is ismer az már ezt a bejegyzést várta tőlem :))) sőőőt késésben vagyok sorry-sorry!!!  78 nap van még hátra karácsonyig, bizony már csak 78 :) rettentően várom ... Hannicsek is akkora már, hogy érezni fogja a varázst, ...  azt a hihetetlen magával ragadó melegséges karácsonyi hangulatot, amit egyébként a hétköznapokba ha fejre áll az ember akkor sem képes becsempészni, az a hangulat az az érzés az a karácsony kiváltsága :) ♥ Az idén jól beterveztem mindent :) a karácsonyi készülődés már részben elkezdődött, a hétvégén pedig minden papírra vésetik :))
Fel kell írnom kinek mit, a gyerekek ajándéka rám van bízva családtól így még az is okoz egy kis fejtörést de megoldom :) Árminnak mindegy,hogy mi csak 4 kereke legyen és guruljon :))) éppen a minap kérdeztem rá mit kér a Jézuskától? azt mondta egy nagy versenyes autót :) aztán ott van még a kaja tervezés, a süti rendelés és sütés, a fát már kinéztem az utcánk végében található fakertészetbe :) az idén viszont nekem is van kívánságom, vagyis lenne egy kérésem a Jézuskához, 23.-án és 24.-én nem érdekel, hogy esik vagy hull vagy szakad vagy a postás hordja ki de térdig érő havat szeretnék, SEMMI más nem kell csak jóóó nagy HÓ :) jó kislány voltam úgyhogy megérdemlem :)) hógolyózni szeretnék a gyerekekkel és a zapával, hóembert építeni,  szánkózni, angyalkákat csinálni a hóba, pörögni,csúszkálni a zautóval :)) falatozni belőle :)) mindent és bármit amit a hóval lehet mert imádjuk, nagyon(!!!) és egyre jobban.

4 megjegyzés:

Orsy írta...

Szia. Lenne egy pont nem ide vágó kérdésem. Tudod mi az a Meldekarten?

Annamari írta...

Szia! Ilyenről még nem hallottunk :)milyen szövegben szerepel ez? Meldezettel van és az a lakcím igazoló.

Orsy írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Orsy írta...

Meldekarten von ihnen, ihrem Gatten sowie ihrer tochter aus ungarn. Köszi az infót. Akit megkrédeztem mindenki azt mondta, hogy ilyenről még nem hallott :)