2014. november 8., szombat

Adventi naptár mizéria

Pár napja már az adventi naptár gondolata foglalkoztat. Az utóbbi években mindig letudtam egy boltban beszerzett példánnyal, utóbbi két évben pl kindertojásossal, az idén a Legosakat nézegettem de végül lehet adventi naptár készítésre adom a fejem, na nem azért mert baromi kreatív vagyok :))) nehm-nehm ... egyrészt azért mert frankó ötleteket találtam a neten (gugli a legjobb barát ugyebár :))) másrészt pedig így azt rakok bele amit én szeretnék. A befutó eme kettő közül lesz kiválasztva még nem vitt rá a lélek a döntésre ...a hozzáfogásra meg pláné nem :))

Megvan még két ajándék ... ti,hogy álltok? :) .......... a napokban viszont arra jöttem rá,hogy mindjárt mikulás (28 nap) és egy nyamvadt mikulást sem vettem még, sőt semmit aminek köze lenne a mikuláshoz :)

Az első gyertyát az adventin 27 nap múlva gyújtjuk :) Készen lett az adventi kockám :) nem nagy szám (a fénykép amúgy nem adja vissza a valóságot élőben szebb) nem bonyolítottam túl a dolgokat pikk-pakk összevágtam :) a napokban elkészül az ajtóra a kopogtató is, ésmerthogycsak képben legyetek 46 nap múlva karácsoooony :) ♥Nincsenek megjegyzések: