2015. szeptember 28., hétfő

Visszakaptam az életem ebben a percben

Aki a napokban benézett látta, hogy az összes létező képnek nyoma veszett a blogomból .... teljesen véletlenül néztem be tegnap amikor döbbenten láttam, hogy romokban az egész :( kétségbeesetten próbáltam kutakodni mert a baj gyökere megvolt csak a javításához szükséges dolgok akadoznak még, hát nem vagyok egy számítógép zseni nahhhh .... a történet ott kezdődik ,hogy Holly nevét beütöttem a googleba és az összes blogban megjelent fotó és minden atyaságos úristen megjelent, valahogyan valamikor valamiért összekapcsolódott az Ő email fiókja amit én használok és az én email fiókom (azt is én használom) ... mikor ezt megláttam mindjárt töröltem is mindent az Ő fiókjából csakhogy ezzel a malőrrel minden lenullázodott, ma délelőtt mérgembe és tehetetlenségembe "csak" kétszer sírtam el magam, 6 évnyi fotó azaz több mint 3000 eltűnt még a régi blogomból is és nem találtam a biztonsági mentést ... most este alig 10 perce sikerült mindent visszaállítani ........... Itt vagyok, visszatértem!!!! :)
Igyekszem majd úgy szétválasztani a dolgokat,hogy minden érintetlen maradjon :)

3 megjegyzés:

melinda írta...

Ügyes vagy, és örülök, hogy rendeződtek, a dolgok :)!

Annamari írta...

húúú Melim nagyon ki voltam bukva :( de hálisten minden megvan, vannak sajnos olyan képek amik gépen valamiért nincsenek meg csak a blogba

melinda írta...

De legalább ott...nem csoda,hogy kibuktál,emlékek hada tűnhetett volna el. Azt még ideszúrom,hogy kis csodák a gyerkőceid :).