2015. október 5., hétfő

Munkahelyi szösszenetek 1.

A nagyon kevés bejegyzés oka az új munkahelyem, ezt nyilván sejtettétek ;) Nagyon-nagyon kellett már a munka nekem, 8 évig itthon semmittevésben nagyon sok volt és most így utólag be kell látnom, hogy hamarabb kellett volna ez, ha nem is teljes munkaidőben hanem csak pár órára de kellett volna. Na de ezen nem kesergünk mert az a volna ott van. Természetesen óriási köszönet anyukámnak aki nélkül ez nem jöhetett volna létre, aki patyolatra vágta a házat is mindannyiszor, nagyon jó érzés ilyen rendre hazajönni ( A LEGCSODÁLATOSABB ANYUKÁM VAN A VILÁGON!!! ) sohasem fogom tudni meghálálni neki eléggé mindazt amit értünk tett/tesz .............. nagy köszönet még apósomnak aki szintén kétszer két hetet bevállalt és a szintén LEGJOBB FÉRJNEK A VILÁGON ♥♥♥ !!! ...... Tudni illik így dóóógoztam én: hetente egy nap szabad (csütörtök mindig) és fél 9-től este 6-ig tehát fél 8-kor elmentem itthonról és hétre értem haza, meg kell valljam azért ez így 8 év után a harmincas éveim közepette cseppet leamortizált, főszezon alatt a jégkása "műhelybe" voltam és nagyon szerettem csinálni most a kávézóban vagyok egy nagyon kedves húszas évei elején járó leányzóval és basszus nem mernék ellene kiszolgáló versenybe kiállni, hát ez van :)))) ........ november elsejéig dolgozom még (most már csak 4 napot egy héten, ha rossz idő van annyit sem) mert akkor zárja be kapuit a park egésszen március végéig. Nagyon szeretek itt dolgozni, igaz egész nyáron nem voltam itthon de most egész télen itthon leszek :)


Aki még nem volt ha erre jártok nagyon-nagyon ajánlom, az én gyerekeim imádják, jövőre éves kártyát kell vennem nekik mert annyiszor jönni akarnak :) Az idei hallowen party szerintem csúcsszuper lesz én sajnos dolgozom de a gyerekek jönnek majd, ne hagyjátok ki,egy élmény kicsiknek, nagyoknak, de még felnőtteknek is, van olyan amire még fel sem mertem ülni :) ............ Soprontól pár km-re, itt van egy link nektek magyarul :) katt ide (Familypark) én is voltam egy kósza szabadnapomon a gyerekekkel, hozok majd képeket arról is.

További munkahelyi szösszenetek az elkövetkezendő hetekben kerülnek posztolásra, a következő rész tartalma a munkahelyi stop tábla története/jelentése és a jégkása műhely becses vásárlóinak igen magas IQ szintje :))))) jó lesz ne hagyjátok ki ;)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

akárki-akármit mond, igenis kell a munka, az emberek társasága. én anno 10 évet ültem itthon (és ebből hiába dolgoztam 5-öt távmunkában, az nem olyan volt), teljesen megértelek.
nálunk is nagyon szeretik a gyerekek a "macskás vidámpark"-ot, általában nyár elején szoktunk menni. de jó lehet ez a halloween buli is...
puszi, dius