2016. szeptember 5., hétfő

Becsengettek :)

  Hát elérkezett ez a nap is, a felhőtlen későnlefekvős napoknak vége, jönnek a szürke hétköznapok a szokásos mókuskerék effektussal, reggel 7-kor kelünk iskola, óvoda, dél körül haza, ebéd, házi feladat, játék ,7-kor fürdés-vacsi-mese-alvás és nap mint nap mint nap ;) nahhh sebaj majd nekilátunk és kiszínezzük, nem lesz az oly szürke :) előszörisssss lesz egy Halloween party munkahétvége ahova természetesen a gyerekek is kijönnek és ajánlom mindenki figyelmébe mert a tavalyi is fenomenális volt. Aztán lesz egy nyaralásunk nov.5-20-ig gyerekekkel, anyukámmal tesómmal együtt, szerintem azt, hogy hova merre, tudja mindenki magától ;) aztán lesz úgyszintén egy munkahétvége dec.8-11-ig ami Adventzauber (Adventi varázslat)  néven fut és szerintem igen csípős lesz akkortájt már az idő de tuti csúcsszuper lesz :) majd jön a karácsonyi készülődés, jönnek a gesztenyesütős, összebújós, filmnézős hosszú téli esték.

............ és igen-igen elérkezett a nap amikor a kiskirályfi iskolába megy, az első iskolai nap amit kicsit félve kicsit izgatottan várt ........... hogy én? én hogyan vártam? boldogan mert: -Én már nagyfiú vagyok anya!!! , dühösen, hogy ilyen veszettül rohan az idő, szomorúan hiszen még olyan kicsi és még szomorúbban mert öregszem, félelemben mert Ő a megszokott dolgokat szereti és nehezen fogadja a nagy változásokat ....... és amúgy úgy összességében sírva és boldogan mert Ő már nagyfiú és én meg leírhatatlanul büszke vagyok rá ♥♥♥

Holly pedig harmadik osztályba lépett, 9 és fél éves olyan picike még de mégis olyan nagy :) főz és nagyon büszke magára, az öltözködésre nagyon kényes ....... kérdezem én mint kezdő nemistudom milyen korban lévő ded anyukája, hogy normális dolog az, hogy azon kell vele vitázni, hogy mi mihez passzol és mihez nem? ha rajta múlna több cipője lenne mint nekem, hogy képes órákig billegetni magát a tükörbe? jahhhhj istenem mi vár rám :))))))

Nincsenek megjegyzések: