2011. december 10., szombat

Alakulunk


Minden nappal kicsit jobb és kicsit könnyebb. Azt még be kell vallanom,hogy a fáradtságot magamnak köszönhetem és mivel nem bírom így lépnem kell ... azért magamnak mert Ármint sajnáltam,hogy sírni hagyjam és még mindig kétszer ébred éjszaka és naná,hogy másik időpontban mint Hanna. Hanna igazából nagyon jó alvó este fél9-9-től alszik fél 4-ig .. 4-kor alszik újra igaz 1 óra múlva ébred de utána megint alszik 3 órát ... Ármin meg megébred 1 óra körül és 5-kor aztán 7-kor végleg és már játszana is illetve játszik is ... úgyhogy rémes ... pár éjszakát rászánok és innivaló helyett megvigasztalom-kijövök-ha sír akkor megint megvigasztalom-kijövök és újra meg újra amíg kell de utána jobb lesz ... abszolút nem érzem magam ezért rossz anyának bárki bármit is gondol. Itt a tél és ugyan Árpi még heti 1-2 napot dolgozik de mostantól itthon van minimum február végéig (időjárástól függően lehet március végéig) így könnyebb lesz mert Hollyt simán el tudja vinni oviba vagy én elviszem és napközben ha a kicsik nem egyszerre alszanak akkor is tudok aludni mikor Hanna alszik.Hoztam képet Hanni-Panniról :D imádnivaló napközben rengeteget alszik.Az elmúlt napokban le akartam mondani a karácsonyt mert úgy voltam vele,hogy karácsonyi hangulaton NULLA és nem akarok senkit itt karácsonykor de kezd visszatérni ... meg még eszembe jut és várom a gyerekek reakcióját és persze Árpiét is mert szuper ajándékot vettem neki.Kezdek visszatérni önmagamhoz igaz lassan de biztosan.

Ma ezt a képet látva elsírtam magam :) Ármin Hollyhoz volt bújva és úgy nézték a mesét. Tiszta érzékeny vagyok, normális dolog ez?
Hannát is sokszor kéri a kezébe és ha csak megnyekken már szalad is hozzá :)

7 megjegyzés:

Timocska írta...

Ne legyen lelkiismeret furdalásod azért, mert aludni szeretnél! :-) Ha javasolhatom, az éjszakai sírni hagyásnál inkább Árpi legyen az "ügyeletes" - tapasztalat, hogy sokkal hamarabb megnyugodott Hanna is nálunk, ha apa ment be hozzá éjszaka, mintha én. De persze úgyis kipróbáltok mindent, gondolom! :) Sok sikert hozzá! :)
Hannátok gyönyörű hajasbaba, akárcsak a miénk! :-)

Ebdette írta...

Olyan szépségesek :)

szandra írta...

Még mindig nem tudom elhinni, hogy 3 gyereked van :) Hanna (is) gyönyörű nagyon. Ezt a rossz anya dolgot pedig fejezd be légyszives. Nem vagy az, de aki esetleg ilyet gondolna, menjen a búsba és csinálja ezt végig egyedül.....
Amit Timocska ír, kipróbálhatjátok, bár nálunk Lia csak jobban üvöltött, ha az apja ment be :/

Reni írta...

Szépek vagytok...és hamarosan kipihentek is lesztek:)

gorane írta...

Gyönyörűek!♥♥♥

Bianka írta...

Holly már rutinos nagytesó, hihetetlen milyen kis gondoskodó. :)
Szépek vagytok, egytől egyig. :)
Tessék aludni, mert ki fogsz merülni!!! :-/
Tudod minden kezdet nehéz..., hamarosan össze fogtok rázódni, nyugi! :)

brü írta...

Dehogy vagy rossz anya!!!AZt meg elhiszem, hogy semmi karácsonyi hangulatod, nekem Petra dec. 4.-én született, de akkor nekem sem volt, epdig csak 1 gyerekem volt!!!A gyerekek csodaszépek, és teljesen normális hogy elsírod magad, tudod...hormonok ...♥♥