2011. december 11., vasárnap

Jobbacskán

Köszönöm kommentjeiteket, írásaitokat, meg kell mondanom nagyon jól esnek és többet érnek mindennél. Napról napra boldogabb vagyok,hogy (remélem nem most kiabálom el) ismét egy tök nyugodt, evős-alvós babát kaptam, igaz ha a kisasszony éhes na azt tuti lent a faluban is hallják mert semmi figyelmeztetés nélkül éktelen sírásba tör kis,viszont ha leülők vele és vízszintbe kerül hallgat mint a kisangyal mert tudja hamarosan megkapja a hőn áhított kajcsit.Nagyon gyorsan telnek a napok, Hanna lassan két hetes ... két hét múlva karácsony és még rengeteg tennivaló vár rám ... 17-én Bécsbe mennénk karácsonyi vásárba meg coca-cola kamionokat nézni, remélem összejön, Hanna addig anyum gondjaira lenne bízva, lehet parás vagyok most egy kicsit de még nem merem sok időre ebbe a hidegbe kivinni ... így is vigyázok mindegyikre nehogy betegek legyenek.

Visszanéztem a bejegyzéseket és a tippelősnél egy valaki névtelen eltalálta a dátumot és ahogy a 267 olvasatlan emailem közt cirkáltam ráakadtam egy kommentre egy másik bejegyzésnél itt csd néven írt és örült,hogy Ő találta el egyedül ... arra következtetek,hogy ugyanarról a személyről van szó és talán Csizmadia Dóri Veresről te vagy? :)

2 megjegyzés:

Dóri írta...

Bocsi, hogy belekotty, de én meg úgy láttam, hogy Reni is eltalálta. Még meg is említette, hogy majd az ő szülinapján fog születni, és így is lett!!!

Névtelen írta...

Szia.
Nem DÓRI VAGYOK....és igaza van Dórinak Reni is eltalalta.Piroska